ترکیب گوشت و سبزی و لوبیا یک غذای خوش‌رنگِ به نام آبگوشتِ سبز به شما می‌دهد. طرز تهیه این خوراک خوشمزه را در این مطلب بخوانید.

آبگوشت سبز - آشپزي - تغذيه

اگر دلتان یک آبگوشت جدید و خوش‌رنگ می‌خواهد حتما این نوع را امتحان کنید. یک آبگوشت خوشمزه و مقوی که آن‌قدر انرژی دارد که برای یک تفریح درست‌وحسابی آماده‌تان کند. غذای پردردسری هم نیست. موادش هم در دسترس است؛ گوشت و سبزی و لوبیا.

  • مواد لازم

۳۰۰ گرم گوشت با استخوان گوسفند
یک پیمانه لوبیا سفید
یک استکان برنج
 ۳۰۰ گرم تره و جعفری
 نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
 ۲ عدد پیاز

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه ته‌چین مرغ و بادمجان | غذای ایرانی جذاب که مخصوص شیراز است

طرز تهیه سالاد ماکارونی ایتالیایی | این غذای ساده ایتالیایی‌ها را هم امتحان کنید

طرز تهیه ماست خانگی | فوت‌وفن درست‌کردن ماست ساده در خانه

طرز تهیه بستنی اکبر مشتی؛ اولین بستنی سنتی زعفرانی ایران

طرز تهیه کیک سیب‌زمینی و سبزیجات | با سبزیجات هم می‌توان کیک هیجان‌انگیز درست کرد!

بیشتر بخوانید: تست مزاج‌شناسی | راهنمای جامع مزاج‌های چهارگانه؛ مزاج شما کدام است؟ 

  • طرز تهیه آبگوشت سبز

► مرحله اول
گوشت را با پیاز و لوبیای سفید و کمی ادویه بگذارید تا خوب بپزد.

وقتی می‌خواهید گوشتتان را بکوبید همه آب آن را بگیرید، در غیر این صورت آبگوشتتان شل و وارفته می‌شود.

► مرحله دوم
بعد از دو ساعت سبزی‌ها را همان‌طور خرد نکرده به گوشتتان اضافه کنید.

برنج این آبگوشت اگر نیم‌دانه باشد بهتر است.
یادتان باشد برنجتان باید خوب بپزد و لعاب داشته باشد. همه کشدار شدن این آبگوشت به خاطر وجود برنج به دست می‌آید.

► مرحله سوم
بعد از این‌که سبزی‌ها کمی پختند و رنگشان تغییر کرد، یک استکان برنج را به آن اضافه کنید و بگذارید خوب بپزد.

► مرحله چهارم
 پس از آن‌که برنجتان پخت و آبگوشتتان لعاب انداخت می‌توانید قابلمه را از روی حرارت بردارید.

فلفل سیاه را بعد از این‌که گوشت را خوب کوبیدید به آن اضافه کنید تا طعم و رنگش را حفظ کند.

► مرحله پنجم
حالا نوبت کوبیدن گوشت است. استخوان گوشت را دربیاورید. آب گوشت را از آن جدا کنید و بقیه مواد را خوب با هم بکوبید. درست مثل گوشت‌کوبیده آبگوشت‌های معمولی.

► مرحله ششم
گوشت کوبیده‌تان باید کشدار و به هم چسبیده باشد. بعد از این‌که خوب گوشت‌ها با سبزی‌ها مخلوط شد آنها را درون ظرف بکشید. آبگوشت سبزتان را هم مثل آبگوشت‌های قدیم داخل کاسه بریزید و در آن نان ترید کنید. نوش‌جان.

منبع: آشپزی مثبت

کد خبر 526978

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار