مزه‌دار کردن ماهی در طبخ این غذا مهم است. در این مطلب چند راه برای خوشمزه کردن انواع ماهی آورده شده است.

ماهي كبابي - تغذيه - آشپزي

به گزارش همشهری آنلاین، مزه‌دار کردن ماهی یکی از مهم‌ترین کارها برای طبخ این غذاست؛ پس وقتی تمام فوت‌وفن‌های این مزه‌دار کردن را یاد بگیرید می‌توانید ادعا کنید که در پخت ماهی یکه‌تاز هستید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ماهی کبابی | فوت‌وفن درست‌کردن قزل‌آلای جذابِ تنوری

۱. ابتدا ماهی را با کمی روغن زیتون خوب ورز دهید تا روغن به خرد ماهی برود.

۲. سپس لیموترش تازه یا آب نارنج را روی ماهی بچکانید.

۳. زردچوبه، فلفل، نمک، ادویه ماهی و میگو و مقدار کمی دارچین روی ماهی بپاشید و با استفاده از قلم مو به همه نقاط پخش کنید.

۴. مقدار کمی رب نارنج یا رب انار را رقیق کنید و روی ماهی بریزید.

۵. چند حلقه پیاز روی ماهی بگذارید.

به مدت یک ساعت ماهی را در یخچال بگذارید تا خوب مزه‌دار شود. سپس می‌توانید به همین شکل در فر بگذارید یا آن را سرخ و کبابی کنید.

منبع: ایرنا

کد خبر 529522

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • امیرکیا IR ۰۹:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۱
    8 21
    چیزی که به زور حرارت و ادویه و این همه قول خودتون فوت و فن بخواد وارد بدن بشه، یعنی غذای ما نیست. حیوانات و اجسادشون و محصولاتشون غذای انسان ها نیستند.