سالاد ماکارونی ایتالیایی هم یک پیش‌غذای مناسب برای ناهار سبک است هم یک غذای اصلی برای شام به حساب می‌آید. در این مطلب دستور تهیه سالاد ماکارونی ایتالیایی ساده و سالم آموزش داده شده است.

سالاد ماکارونی - تغذیه - آشپزی

سالاد ماکارونی ایتالیایی غذایی سبک است که پر از گوجه‌فرنگی تازه آبدار و گوجه‌فرنگی خشک شده در آفتاب، زیتون‌های سیاه، پنیر موزارالای خامه‌ای تازه و سبزی روکولای فلفلی است. این سالاد ماکارونی بی‌نظیر با سس سرکه قرمز و گشنیز فوق‌العاده می‌شود. این سالاد ماکارونی به عنوان یک پیش‌غذای مناسب برای ناهار سبک است. در ادامه با ما همراه باشید تا دستور تهیه سالاد ماکارونی ایتالیایی ساده و سالم را به شما آموزش دهیم.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه ماست خانگی | فوت‌وفن درست‌کردن ماست ساده در خانه

طرز تهیه بستنی اکبر مشتی؛ اولین بستنی سنتی زعفرانی ایران

طرز تهیه ۲ نوع آب‌دوغ‌خیار | هر فصلی غذای خودش را دارد

طرز تهیه شامی پوک گیلانی | با این خوراک لذیذ به رشت سفر کنید

طرز تهیه کوکوی اسپانیایی | آسان‌ و سریع آماده می‌شود

فیلم | طرز تهیه فسنجان ایرانی به سبک معاون سفیر استرالیا

  • مواد لازم

روغن زیتون؛ سه قاشق غذاخوری
سرکه قرمز؛ سه قاشق غذاخوری
سیر (له شده)؛ یک حبه
نمک دریایی؛ یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه به مقدار لازم
پاستا؛ نیم کیلو
پنیر موزارلا؛۴۵۰ گرم
گوجه‌فرنگی خشک؛ ۴۵۰ گرم 
گوجه‌فرنگی؛ دو عدد
زیتون سیاه؛ ۷۰ گرم
سبزی روکولا یا جعفری؛ دو دسته

  • طرز تهیه سالاد ماکارونی ایتالیایی

► مرحله اول
یک قابلمه بزرگ آب را با نمک روی گاز قرار دهید تا به جوش آید. سپس روغن، سرکه، سیر، نمک و چند فلفل سیاه آسیاب‌شده  را اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند. قابلمه را فعلا کنار بگذارید. بسته پاستا را به آب اضافه کرده و مطابق آنچه روی بسته پاستا درج شده اجازه دهید بپزد. سپس آن را زیر آب خنک بگیرید تا ماکارونی خنک شود. دقت کنید که آب اضافه آن کامل گرفته شود.

► مرحله دوم
پاستا، پنیر موزارلا، گوجه‌فرنگی خشک شده با آفتاب، گوجه‌فرنگی تازه خرد شده و زیتون را به ظرف مد نظرتان به همراه سس اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. سپس بگذارید ۲۰ دقیقه بماند، فقط گاهی اوقات در این مدت مواد سالاد را هم بزنید تا طعم‌ها قاطی شوند. روکولا یا جعفری را با نمک، فلفل و سرکه اضافی برای طعم‌دار شدن سالاد ماکارونی اضافه کنید. سالاد ماکارونی شما آماده است، نوش جانتان!

بیشتر بخوانید: 

دنیای خمیرها | راهنمای خرید خمیر آماده برای پیراشکی و پیتزا

۷ اشتباه آشپزی که چاقتان می‌کند

  • چند نکته درباره سالاد ماکارونی ایتالیایی

بهتر است سالاد ماکارونی را یک روز جلوتر و بدون روکولا تهیه کنید و یک شب در یخچال قرار دهید. ۳۰ دقیقه قبل از سرو سالاد آن را از یخچال خارج کرده و روکولا را به آن اضافه کنید.
سالاد ماکارونی ایتالیایی را می‌توانید تا ۵ روز در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

منبع: کتاب کاله

کد خبر 524063

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha