تیتر سه زیرسرویس
-
طرز تهیه مربای آلبالو در خانه به سبک سنتی ؛ ترفند درست کردن مربا بدون اینکه شکرک و کپک بزند | طبع مربای آلبالو سرد است یا گرم؟
مربای آلبالو یکی از محبوبترین انواع مرباهای مجلسی تابستانی برای بهره بردن از خواص آلبالو تازه است که اتفاقا در تمام روزهای سال در وعده صبحانه و در برخی شهرها با برخی غذاها مصرف میشود.
-
طرز تهیه یک نوشیدنی تابستانه
بفرمایید لیموناد هندوانه خنک!
فصل هندوانه است و چه چیزی بهتر از نوشیدن یک لیوان نوشیدنی خنک و تابستانی با طعم هندوانه؟ برای بچهها لیموناد هندوانهای خانگی تهیه کنید تا در این روزهای گرم، یک میانوعده سالم و خوشطعم داشته باشید.
-
چند نکته جالب درباره یک غذای محبوب در گفتگو با نایب رئیس انجمن تغذیه ایران
خوردن تُن ماهی در این شرایط خطرناک است | ماهی های تنبل تُن میشوند؟
تن ماهی به دلایل اغلب اقتصادی یا فشار کاری و کمبود وقت به یکی از غذاهای پر مصرف برای بسیاری از هموطنان ما تبدیل شده. به دلیل اقبال بالای مردم به تن ماهی، این مساله اهمیت دارد که همه مصرف کنندگان این نوع ماهی، با مزایا و مضرات و خطرات آن برای سلامت آشنا شوند.
-
۲۹ خوراکی کمکالری که وزنتان را زیاد نمیکند
غذاهای مختلفی با میزان کالری بسیار کم وجود دارند که به لحاظ تئوری میتوانید آنها را در تمام طول روز مصرف کنید بدون اینکه به وزنتان اضافه شود و آن ها را به گزینه مناسبی برای کاهش وزن تبدیل می کند.
-
مصرف این ۵ ماده غذایی مانع ابتلا به آلزایمر میشود
خوردن غذاهای سالم در رژیم غذایی میتواند به حفظ جوانی مغز، کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر و انواع مختلف زوال عقل کمک کند.
-
شب ها هندوانه نخورید ! | بهترین زمان برای خوردن هندوانه
هندوانه کمی اسیدی است و اگر در شب مصرف شود میتواند با ایجاد اختلال در دستگاه گوارش، باعث کند شدن روند هضم غذا در زمانی که فرد تحرک کافی ندارد شود. بهترین زمان برای خوردن هندوانه ساعت ۱۲ تا ۱۳ و زمانی است که دستگاه گوارش بیشترین فعالیت را دارد.
-
تفاوت اصلی دانه چیا و تخم شربتی ؛ خواص کدام بیشتر است؟ | روش مصرف دانه چیا
دانه چیا و تخم شربتی هر دو دانههای خوراکی ریز و مغذی هستند که با وجود برخی شباهتها، تفاوتهای کلیدی نیز بین این دو دانه وجود دارد که به بررسی آنها میپردازیم.
-
سبزی دلمه برگ مو چیست ؟ | روش تهیه سبزی دلمه برگ مو ؛ ترکیب و نسبت سبزی دلمه
دلمه یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که انواع مختلفی دارد اما مواد داخل آنها یکسان است و از سبزی های معطر در مواد آن استفاده می شود.
-
۱۰ نوشیدنی خوشمزه که به درمان گرمازدگی کمک میکند
گرمازدگی موقعیتی حاد و تهدیدکننده برای زندگی است که در این حالت سیستم تنظیم کننده دمای بدن به دلیل قرار گرفتن طولانی مدت در هوای گرم یا تولید بیش از حد گرما در بدن و یا وجود هر دو حالت از کار میافتد.
-
نمک را چه موقع به غذا اضافه کنیم ؟ | بهترین زمان نمک زدن به گوشت، تخم مرغ و سبزیجات هنگام پخت و پز
وقتی صحبت از نمک به میان میآید سوالات زیادی مطرح میشود این که چه میزان نمک استفاده کنیم؟ از چه نوع نمکی استفاده کنیم و آیا اصولا باید از نمک استفاده کرد؟