ترشی بامیه یکی از ترشی‌های خاص و خوشمزه است و استفاده از این ترشی تاثیر زیادی برای سلامت بدن از جمله تقویت مغز، درمان چاقی و سلامت قلب دارد. در ویدئو زیر طرز تهیه این ترشی خوشمزه و مقوی آموزش داده‌ شده است.

باميه - غذا - تغذيه - آشپزي
  • مواد لازم

بامیه؛ یک کیلوگرم
سیر؛ یک بوته
فلفل تند؛ ۴ – ۵ عدد
نمک به میزان لازم
میخک؛ ۲ عدد
سرکه سفید به میزان لازم ( از سرکه انگور یا سیب هم می‌توان استفاده کرد)
سبزی شامل ترخون و شوید؛ از هرکدام یک ساقه
آبجوش سرد شده؛ یک لیوان
شیشه ترشی به تعداد لازم

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه عرق نعنا دوآتشه در خانه | بهترین شیوه نگهداری از این مایع ضد نفخ

طرز تهیه آبغوره خانگی | فوت‌وفن درست‌کردن آبغوره و نگهداری از آن در خانه

طرز تهیه رب‌ خانگی | فوت کوزه‌گری درست‌کردن رب گوجه‌فرنگی در خانه

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه خوراک لوبیاسبز | فوت‌وفن خوش‌طعم شدن این غذا

طرز تهیه خورش قورمه‌سبزی | نکات و ترفندهای پخت این غذای ایرانی 

  • طرز تهیه ترشی بامیه

مرحله اول

بامیه‌ها را پاک کنید و بدون این‌که ساقه را آن جدا کنید بشویید و بگذارید خشک شود.

مرحله دوم

در مرحله بعد سیرها را پوست بگیرید و بشویید و بگذارید تا خشک شود. بامیه را داخل یک شیشه تمیز بریزید و لابه‌لای آن فلفل، میخک، سبزی و سیر قرار دهید.

مرحله سوم

در نهایت نمک و سرکه را مخلوط کنید و بریزید تا روی مواد را بگیرد. روی شیشه را با یک پلاستیک پوشانده و درِ آن را محکم ببندید. ترشی بامیه را در یک محیط خنک و تاریک نگهداری کنید تا عمل آید.

برای آشنایی با نکات کلیدی درست کردن ترشی بامیه ویدئو را نگاه کنید.

♦ ویدئو برگرفته از شبکه‌های اجتماعی مجازی.

کد خبر 543347

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار