سس خردل همیشه ما را یاد غذاهای فست فودی مثل هات داگ و .. می‌اندازد؛ سس تندی که غذا را چند برابر برای ما لذیذ می‌کند. در این مطلب طرز درست کردن سس خردل با دو روش ساده آموزش داده شده است.

سس خردل - آشپزی - غذا - تغذیه - رژیم

به گزارش همشهری آنلاین، سس خردل همیشه ما را یاد غذاهای فست‌فودی مثل هات‌داگ می‌اندازد. سس تندی که غذا را چند برابر برای ما لذیذ می‌کند و در انواع برند هم می‌توانیم آن را پیدا و تهیه کنیم اما نکته جالب این است که این سس را می‌توانیم در خانه هم درست و تمام ویتامین‌ها و مواد مغذی‌اش را حفظ کنیم.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز | این نکات را در تهیه انواع ترشی رعایت کنید

طرز تهیه میرزا قاسمی | فوت‌وفن‌ خوشمزه‌تر شدن این غذای گیلانی

طرز تهیه آبگوشت بادمجان | یک غذای متفاوت و خوشمزه مخصوص روز جمعه

طرز تهیه سالاد اندونزی | یک پیش‌غذای ضد سرطان و خوشمزه

  • مواد لازم برای سس خردل با سرکه

دانه خردل سفید: ۱ قاشق سوپ‌خوری
سرکه: ۱ قاشق چای‌خوری
آب سرد: ۱ قاشق چای‌خوری
شکر: ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل: به مقدار نیاز

  • طرز تهیه و دستور پخت

۱. برای تهیه یک قاشق سوپ‌خوری سس خردل، همه مواد را داخل میکسر بریزید و باهم مخلوط کنید.

۲. اجازه دهید این ترکیب حداقل ۱۵ دقیقه بماند تا سس طعم یکنواخت و دلپذیری بگیرد.

نکته: اگر به سس خردل تند علاقمند هستید از فلفل قرمز در این ترکیب استفاده کنید.

  • مواد لازم برای سس خردل با خامه

پودر خردل: ۲ ق سوپ‌خوری
خامه: ۴ ق سوپ‌خوری
آبلیمو: ۱/۴ پیمانه
فلفل سیاه: نصف ق چای‌خوری
نمک: ۱/۴ ق چای‌خوری

  • طرز تهیه و دستور پخت

۱. برای تهیه سس خردل با خامه ابتدا پودر خردل، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را باهم خوب مخلوط کنید.

۲. در نهایت خامه را با مواد ترکیب کرده و مواد را هم بزنید تا کاملا یک‌دست شود.

۳. بهتر است سس خردل با خامه را هم‌زمان با تهیه غذای اصلی تهیه کرده و نهایتا تا ۳ روز داخل ظرف در بسته و در یخچال نگه دارید.

منبع: ایرنا

کد خبر 548650

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار