اگر به ‌دنبال یک دسر اصیل ایتالیایی بسیار خوشمزه می‌گردید، بهتر است زودتر دست‌به‌کار شوید و تیرامیسو درست کنید.

Tiramisu - تيراميسو - دسر - آشپزي - تغذيه - غذا

به گزارش همشهری آنلاین، اگر به ‌دنبال یک دسر اصیل ایتالیایی بسیار خوشمزه می‌گردید، بهتر است زودتر دست‌به‌کار شوید و تیرامیسو درست کنید. ما طرز تهیه دسر تیرامیسو خانگی را در این مطلب برایتان آورده‌ایم.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه مربای به | نکات کلیدی برای خوشرنگ شدن این مربای خوشمزه

طرز تهیه خیارشور خانگی | فوت‌وفن تهیه خیارشور در خانه

طرز تهیه آش نذری | ریزه‌کاری‌های پخت آش رشته مجلسی

طرز تهیه فرنی با نشاسته | ترفندهایی برای درست کردن این دسر خوشمزه

طرز تهیه شله‌زرد | نکات کلیدی پخت این نذری خوشمزه

  • مواد لازم برای تهیه تیرامیسو

تخم مرغ: ۴ عدد
شکر: نصف فنجان
قهوه: سه‌چهارم فنجان
پودر کاکائو: به مقدار کم
پنیر ماسکارپونه: ۴ پیمانه
شکلات تیره رنده‌شده: ۲ فنجان
بیسکوییت لیدی فینگر: یک بسته بزرگ

  • طرز تهیه و دستور پخت تیرامیسو

۱. ۱۸۰ میلی‌لیتر قهوه درست کنید و بگذارید سرد شود.

۲. سفیده تخم مرغ را بزنید تا پف کند و کنار بگذارید.

۳. در کاسه بزرگ دیگری، ۴ زرده تخم مرغ با قند را تا زمانی که بافت فومی به ‌دست بیاید، بزنید.

۴. به‌تدریج پنیر ماسکارپونه را اضافه کنید و به‌آرامی آن را تا زمان یکنواخت شدن هم بزنید.

۵. سفیده تخم مرغ را اولین قدم به آن اضافه کنید و با کفگیر هم بزنید.

۶. یک لایه از بیسکوییت لیدی فینگر را در کف ظرف مستطیل شکل بچینید و آنها را با قهوه خیس کنید.

۷. روی بیسکوییت را یک لایه کرم ماسکارپونه بپوشانید و نیمی از شکلات رنده شده را روی آن بریزید.

۸. سپس یک لایه دیگر از بیسکوییت لیدی فینگر را اضافه کنید، آنها را با قهوه خیس کنید و یک لایه دیگر از کرم ماسکارپونه را به شکلات رنده‌شده اضافه کنید.

۹. در آخر، روی آن پودر کاکائو بریزید و بگذارید سه ساعت در یخچال بماند. البته اگر یک شب بماند بهتر است به طوری که مزه مواد با هم ترکیب شوند.

  • نکات مهم در تهیه تیرامیسو

► اگر از رینگ یا قالب کمربندی استفاده کردید، کناره‌های قالب رو به کمک یک چاقوی تیز جدا کنید و بعد رینگ یا کمربند قالب را باز کنید.

► اگر از قالب معمولی استفاده کردید، به کمک سلفون تیرامیسو را از داخل قالب خارج کنید و بعد به‌آرامی سلفون را از کناره‌های تیرامیسو جدا کنید.

► پنیری که در تهیه این دسر به کار می‌برید، باید از نوع خامه‌ای و بدون نمک باشد.
در میان انواع پنیر، بهترین انتخاب پنیر ماسکارپونه است و استفاده از پنیرهای خامه‌ای معمولی که طعم شوری دارند طعم تیرامیسو را خراب می‌کند.

► بهترین قهوه برای تهیه این دسر، قهوه اسپرسو است که باید کاملا تلخ و سیاه باشد.

► اگر می‌خواهید کل دسر یکجا سرو شود، بهتر است از ظرف شیشه‌ای استفاده کنید تا لایه‌ها و طبقات دسر به‌خوبی دیده شوند و دسر شکیل‌تر و زیباتر به نظر بیاید.

► این دسر بیسکوییت مخصوص به خود را دارد که به نام بیسکوییت لیدی فینگر معروف است؛ بیسکوییتی شکری با بافت اسفنجی، استفاده از بیسکوییت‌های طعمدار در این دسر اشتباه است. در صورت عدم دسترسی به این مدل بیسکوییت از کیک اسفنجی ساده هم می‌توان به جای لیدی فینگر استفاده کرد.

► تیرامیسو را برای مهمانی‌ها و مجالس می‌توانید به صورت تک‌نفره و داخل لیوان‌های شیشه‌ای یا ظرف‌های یکبار مصرف آماده کنید.

► اگر مایل بودید برای تزئین از خامه‌شکلاتی استفاده کنید، خامه را به‌خوبی فرم بدهید و بعد به خامه کمی شکلات آب شده به روش بن ماری که از حرارت افتاده و پودر کاکائو اضافه کنید و با همزن بزنید تا کاملا مخلوط شود و بعد استفاده کنید.

منابع: ایرنا، اٌکالا

کد خبر 559826

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار