همشهری آنلاین: مصرف مداوم فست‌فودها به همراه نوشابه و سس‌های چرب، سلامت افراد را تهدید می‌کند و آنها را مستعد چاقی و ابتلا به فشارخون می‌کند.

فست فود

به گزارش سلامتیران، دکتر حامد پورآرام، کارشناس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: «همه انواع فست‌فودها برای سلامتی مضر نیستند بلکه مصرف مداوم آنها مشکل‌ساز خواهد بود.»

وی با بیان اینکه همبرگر هم نوعی فست‌فود است که اگر در روغن مناسب سرخ‌ شده و همراه سبزیجات تازه مصرف شود، مضر نیست، تاکید کرد: «خوردن چنین فست‌فودی بسیار مناسب‌تر از خوردن تنقلاتی مانند چیپس و پفک است.»

دکتر پورآرام ادامه داد: «مصرف فست‌فودهایی مثل سوسیس و کالباس که حاوی مواد افزودنی و انواع نگهدارنده‌ها هستند به دستگاه گوارش آسیب می‌زند و خصوصا کودکان نباید چنین ساندویچ‌هایی را مصرف کنند.» بنابراین توصیه می‌شود فست‌فودها کمتر در وعده‌های غذایی گنجانده شوند.»‌[نکته بهداشتی روز: در خوردن فست فود افراط نکنید]

دکتر پورآرام مصرف پیتزای سبزیجات با پنیر پیتزای کم را یکی دیگر از فست‌فودهایی ذکر کرد که نسبت به بقیه غذاهای آماده مناسب‌تر است و افزود: «در برنامه غذایی افراد باید انواع موادغذایی در کنار هم وجود داشته باشد، بنابراین توصیه می‌شود همراه غذاهایی مانند ساندویچ‌ها حتما از سبزی‌جات و میوه‌های تازه استفاده شود و علاوه بر آن از مصرف مداوم فست‌فودها خودداری شود.»

کد خبر 117454

برچسب‌ها