یک مطالعه جدید نشان داد کودکان خردسال در حدود سن 6 سالگی که مانند والدینشان اغلب از غذاهای فست فود استفاده می‌کنند در معرض خطر سکته مغزی بر اثر چاقی قرار دارند.

فست فود و خطر سکته قلبی در کودکان

به گزارش ایسنا، پزشکان می‌گویند مادرانی که نوزادان خود را در سنین پایین از شیر می‌گیرند و به آنها غذاهای نامناسب و غیرسالم می‌دهند باعث بروز مشکلات بیشتری می‌شوند.

این پزشکان تاکید دارند که والدین باید درباره تغذیه صحیح و سالم برای کودکان و نوزادانشان آموزش ببینند و در این باره توصیه‌های پزشکی و تغذیه‌ای مناسب را دریافت کنند.

به گزارش روزنامه دیلی میل، این مطالعه روی کمتر از نیمی از بیمارستان‌های انگلیس انجام گرفت و معلوم شد که بیش از 5500 کودک زیر 16 سال طی 5 سال گذشته برای مشکل چاقی تحت درمان قرار گرفتند و از هر سه کودک یک نفر به چاقی بالینی (بیمارگونه) مبتلا بوده است.

متخصصان تاکید کردند که گاهی این مشکل حتی در کودکانی که در سن یک سالگی هستند مشاهده می‌شود.

کد خبر 137854

برچسب‌ها