همشهری آنلاین - شهره فرجی: کباب سبزیجات مراکشی صد در صد گیاهی است و هیچ نوع گوشتی در آن استفاده نشده است.

آشپزی

 برای تهیه این کباب ابتدا باید آن‌ها را درون سس مخصوص بخوابانیم. برای تهیه این سس به این مواد نیاز داریم:

روغن زیتون: یک و نیم پیمانه

سیر: 4 حبه، پوست کنده و کاملا ریز شود.

پودر زیره: یک قاشق غذاخوری

پودر گشنیز: یک قاشق غذاخوری

آب لیموی تازه: 4 قاشق غذاخوری

زعفران: یک چهارم قاشق چای‌خوری

پودر پاپریکا: یک قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل: دو قاشق چای‌خوری

گشنیز تازه: یک دسته متوسط، خوب پاک شده و خرد شود.

نمک و فلفل به اندازه لازم

برای کباب کردن نیاز داریم به:

گل کلم کوچک: یک عدد، به گلچه‌های کوچک تقسیم شود.

بادنجان و کدوی متوسط:‌ پوست کنده و به قطعات دو سانتی تقسیم شود.

فلفل دلمه‌ای قرمز و سبز: از هرکدام یک عدد، ‌به قطعات مربع شکل 2 سانتی تقسیم شود.

پیاز کوچک و تازه: به صورت درسته، فقط پوست آن گرفته شود.

هنگام مصرف:

پودر زیره: دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

• برای تهیه سس، کل مواد سس را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

• برای تهیه کباب، گل کلم و بادمجان‌ها را به مدت 7- 5 دقیقه یا تا زمانی‌که فقط کمی نرم شوند بخار دهید.

• سبزی‌جات خام و نیمه‌ پز را با هم درون ظرف بزرگی بریزید و آن‌ها را با سسی که تهیه کرده‌اید کاملا آغشته کنید و از 30 دقیقه تا 4 ساعت آن‌ها را کنار بگذارید و هر چند وقت یک بار آن‌ها را هم بزنید.

• 20- 15 دقیقه قبل از خوردن کباب،‌ باربکیو یا کباب پز را روشن کنید.

• سبزی‌جاتی که اکنون کاملا آغشته به سس شده‌اند را به سیخ فلزی بکشید و مابقی سس را برای روغن‌ ‌زدن نگه دارید.

• سیخ‌ها را بر روی باربکیو یا کباب پز قرار داده و با دقت آن‌ها را بچرخانید و در طی پخت چند بار روی آن‌ها روغن بمالید تا به طور یکنواخت کباب شوند.

• کباب‌ها آماده‌اند ابتدا روی آن‌ها کمی زیره بپاشید بعد میل کنید.

کد خبر 109116

برچسب‌ها