همشهری آنلاین: این دستور یک غذای تایلندی است که خیلی سریع در حدود 10 دقیقه آماده می‌شود و مزه‌ای متفاوت دارد.

مواد لازم برای 5 نفر:

سینه مرغ: یک عدد

سیر: 2 حبه

فلفل دلمه قرمز، نارنجی و سبز: نصف از هر کدام، خلالی شده

لوبیا سبز پخته شده: 2 پیمانه

سویا سس: به مقدار لازم

فلفل سیاه: به مقدار لازم

ریحان تازه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

مرحله 1 - سیر و فلفل قرمز (در صورت تمایل برای تند شدن غذا) را با هم کوبیده و در مقداری روغن تفت دهید، سینه‌های مرغ را خلالی خرد کرده، به سیر افزوده و اجازه داده در حین تفت دادن پخته شود.

مرحله 2 - سویا سس را به مقدار مناسب اضافه کنید. (سویا سس شور مزه است و استفاده زیاد آن باعث شوری غذا می‌شود)

مرحله 3 - فلفل دلمه‌ها را به همراه فلفل سیاه اضافه کرده و تفت دهید.

مرحله 4 -

در نهایت لوبیا پخته و ریحان را افزوده و کمی تفت داده، نیازی نیست مواد سرخ شوند فقط در حد تفت دادن کافی است تا تازگی سبزیجات حفظ شده و ریحان‌ها له نشوند، خوراک آماده شده را در ظرف دلخواه چیده و همراه با برنج سرو نمایید.

پَد پی گَی؛ غذای تایلندی

منبع: تبیان

کد خبر 193013

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار