همشهری آنلاین: در هلند این غذا را هفته‌ای یک‌بار میانسال‌های این کشور به عنوان یک وعده غذای خود مصرف می‌کنند.

آشنایی با روش تهیه‌ دلمه‌ کلم برگ به سبک هلندی

مواد اولیه:

گوشت چرخ‌کرده: 300 گرم

خمیر نان باگت: نصف پیمانه

نمک، فلفل و آب‌لیمو: به میزان لازم

کلم برگ: 500 گرم

روغن زیتون: دو تا سه قاشق سوپ‌خوری

روغن مایع و پیاز داغ: به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی: دو قاشق غذاخوری

زردچوبه، سرکه و شکر: به میزان لازم

پیاز متوسط خلالی خرد شده: یک عدد

طرز تهیه:

* پیاز را سرخ کرده و گوشت چرخ‌کرده، زردچوبه، نمک و فلفل را افزوده و تفت می‌دهیم.

* سپس تکه‌های خمیر نان باگت و رب گوجه‌فرنگی را می‌افزاییم و می‌گذاریم تا سرد شود.

* برگ‌های کلم را آهسته جدا کرده و درون آب جوش می‌ریزیم، کمی که نرم شد، سپس آبکش می‌کنیم حالا هر برگ را آهسته باز کرده، از مواد مایه مخلوط شده می‌ریزیم و به صورت بقچه‌ای آن را پیچیده و درون قابلمه می‌گذاریم.

* سپس از سرکه، آب‌لیمو، شکر یا عسل و پیاز داغ به اندازه دلخواه به همراه روغن زیتون یک سس ملس درست کرده و روی کلم ریخته و روی حرارت گذاشته تا بپزد.

نکته:

به جای شکر می‌توانید از عسل استفاده کنید.

منبع: مجله آشپزی خانواده سبز - شماره 122

کد خبر 233457

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار