همشهری آنلاین: اگر طرفدار غذاهای تند هستید این غذا را می‌پسندید.

گوشت و لوبیای تند به سبک ایتالیایی

مواد لازم:

گوشت چرخ شده، بدون چربی: 700 گرم

فلفل سبز: خرد شده یک عدد

پیاز خرد شده: یک عدد

لوبیا قرمز پخته شده: 500 گرم

گوجه فرنگی خرد شده: 500 گرم

پودر فلفل قرمز: یک قاشق چای‌خوری

زیره آسیاب شده: یک قاشق چای‌خوری

پنیر پارمسان رنده شده: نصف پیمانه

گوشت و لوبیای تند به سبک ایتالیایی

روش تهیه:

* لوبیا را با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا کاملاً بپزد.

* گوشت را سرخ کنید و فلفل سبز و پیاز را به آن اضافه نمایید. حدود 5 دقیقه در حالی که گوشت را حرارت می‌دهید مدام آن را به هم بزنید.

* سپس لوبیا و گوجه فرنگی و فلفل قرمز و زیره آسیاب شده را همراه با نیمی از پنیر پارمسان به گوشت اضافه نمایید. مواد می‌بایست حدود یک ساعت روی حرارت بپزند. در طول این مدت، چند بار آن‌ها را به هم بزنید.

* زمانی که گوشت و سایر مواد کاملاً پخته و آماده شدند، باقیمانده پنیر را روی آن ریخته، سرو بفرمایید.

منبع: allrecipes

 

کد خبر 233284

برچسب‌ها