همشهری آنلاین: مجدره یک غذای عربی است که خیلی راحت و سریع آماده می‌شود.

آشنایی با روش تهیه مُجَــدّرِه، غذای لبنانی

مواد اولیه:

عدس: 500 گرم

برنج: نصف پیمانه

پیاز بزرگ: سه عدد

سیر: یک حبه

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

* عدس را طوری بپزید که آب به خورد عدس برود.

* برنج را آبکش کنید سپس برنج و عدس را مخلوط کرده و چرخ کنید.

* پیاز و سیر را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید.

* برنج مخصوص را در دیس بکشید و کمی روغن زیتون روی آن بریزید.

* برای تزئین پیاز، سیر داغ و جعفری خرد شده را روی آن بپاشید.

مُجَــدّرِه

منبع: مجله آشپزی خانواده سبز

کد خبر 235787

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار