همشهری آنلاین: کروکت نوعی کوفته فرانسوی است که می‌توانید با گوشت، ماهی و مرغ درست کنید و از آن به عنوان غذای اصلی یا تزئین غذا یا سر میز اردور استفاده کنید.

کروکت فرانسوی

مواد لازم:

مرغ: 750 گرم

هویچ متوسط: 2 عدد

جعفری خرد شده: 3 قاشق غذا خوری

پنیرپیتزا: به مقدار لازم

تخم مرغ: 2 عدد

آرد سوخاری: یک پیمانه

نمک وفلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:

* مرغ را پس از شستن خرد می‌کنیم سپس استخوان‌های آن را می‌گیریم و آن را چرخ می‌کنیم نمک وفلفل به آن اضافه می‌کنیم و ورز می‌دهیم تا حالت چسپندگی پیدا کند.

* هویچ را پوست کنده و از طول به 4 قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم سپس آن را آب پز می‌کنیم تا نرم شود.

* از مایه مرغ کمی برداشته دستمان را با آب کمی مرطوب می‌کنیم و در کف دست آن را پهن می‌کنیم.

*یک برش هویچ ،جعفری خرد شده و کمی پنیر پیتزا رنده شده می‌ریزیم و سپس به آن شکل گرد یا به صورت سوسیس کوکتل می‌دهیم.

*کروکت را ابتدا در آرد سوخاری سپس در تخم مرغ زده شده می‌زنیم مجددآ در آرد سوخاری می‌زنیم سپس در روغن داغ سرخ می‌کنیم.

کد خبر 121677

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار