همشهری آنلاین: کروکت نوعی کوفته فرانسوی است که می‌توانید با گوشت، ماهی و مرغ درست کنید و از آن به عنوان غذای اصلی یا تزئین غذا یا سر میز اردور استفاده کنید.

کروکت فرانسوی

مواد لازم:

مرغ: 750 گرم

هویچ متوسط: 2 عدد

جعفری خرد شده: 3 قاشق غذا خوری

پنیرپیتزا: به مقدار لازم

تخم مرغ: 2 عدد

آرد سوخاری: یک پیمانه

نمک وفلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:

* مرغ را پس از شستن خرد می‌کنیم سپس استخوان‌های آن را می‌گیریم و آن را چرخ می‌کنیم نمک وفلفل به آن اضافه می‌کنیم و ورز می‌دهیم تا حالت چسپندگی پیدا کند.

* هویچ را پوست کنده و از طول به 4 قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم سپس آن را آب پز می‌کنیم تا نرم شود.

* از مایه مرغ کمی برداشته دستمان را با آب کمی مرطوب می‌کنیم و در کف دست آن را پهن می‌کنیم.

*یک برش هویچ ،جعفری خرد شده و کمی پنیر پیتزا رنده شده می‌ریزیم و سپس به آن شکل گرد یا به صورت سوسیس کوکتل می‌دهیم.

*کروکت را ابتدا در آرد سوخاری سپس در تخم مرغ زده شده می‌زنیم مجددآ در آرد سوخاری می‌زنیم سپس در روغن داغ سرخ می‌کنیم.

کد خبر 121677

برچسب‌ها