طعم غذاها در مدت خانه‌نشینی‌ برایمان تکراری شده است؛ اما چه می‌شود کرد؟ در این مطلب برای پخت ماکارونی نکاتی گفته شده، طوری که با همان موادی که در خانه داریم طعم جدیدی در آشپزخانه خلق خواهیم کرد.

ماکارونی - پاستا - آشپزی - تغذیه

به گزارش همشهری آنلاین، ذائقه ما به گونه‌ای است که اگر یک غذا را زیاد بخوریم از آن زده می‌شویم تا مدتی اصلا به آن لب نمی‌زنیم. بهتر است حواسمان به تنوع غذایی هم باشد؛ اما مگر با ماکارونی و گوشت‌چرخ کرده چند نوع غذا می‌شود درست کرد؟ اگر همین مواد را به ایتالیایی‌ها بدهیم با اضافه کردن کمی ففل دلمه‌ای یا تغییر شکل ماکارونی بیش از ۵ نوع غذا تحویل می‌دهند. از آنجا که ما فقط ماکارونی را مانند لوبیا پلو با مواد دم می‌گذاریم، در این مطلب به نکاتی پرداخته‌ایم که با کمی تغییر می‌توان ماکارونی را جذاب و خوشمزه‌تر نوش جان کنیم.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه مربای گوجه‌فرنگی در ۳۰ دقیقه

طرز تهیه سالاد سیب | یک دسر مقوی دانمارکی

طرز تهیه سالاد یونانی | این خوراک ساده غذای افلاطون بوده است

طرز تهیه سالاد قارچ | میان‌وعده‌ای گیاهی، جذاب و متفاوت

طرز تهیه پخت و فوت‌کوزه‌گری یک کیک هویج عالی | تا حالا با سبزی و میوه و آرد کیک پخته‌اید؟

طرز تهیه چیزکیک فرانسوی | پخت این کیک به فر نیاز ندارد

طرز تهیه پی‌پُخ | پیتزایی که وزیر ارتباطات برای دستور پختش جایزه گذاشت

  • مواد لازم

پیاز بزرگ: یک عدد
گوشت چرخ‌کرده یا سویا: ۳۰۰ گرم
زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز: کمتر از نصف قاشق چای‌خوری
آویشن: یک قاشق چای‌خوری
نمک: یک قاشق چای‌خوری
رب‌ گوجه‌فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری پر
روغن سرخ‌کردنی
یک بسته ماکارونی فرمی (ساده و رشته‌ای ترجیحا نباشد)
سیب‌زمینی: یک عدد
فلفل دلمه‌ای: یک عدد
قارچ: ۳۰۰ گرم 
پنیر پیتزا: ۵۰۰ گرم

  • طرز تهیه و دستور پخت

۱. ابتدا پیاز را نگینی و ریز خرد کرده و با روغن تا جایی سرخ کنید که رنگ آنها شیشه‌ای شود.

۲. سویا یا گوشت را به آن اضافه کنید و با شعله‌ ملایم آن را از هم جدا جدا کنید.

۳. رب، ادویه و نمک را به آن اضافه کنید.

۴. فلفل دلمه‌ای و قارچ را نگینی خرد کرده و به مواد اضافه کنید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه روی شعله‌ ملایم بپزد.

۵. یک لیوان آب به مواد اضافه و زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید به مدت یک ساعت بپزد.

۶. آب ماکارونی گذاشته و بعد از ۱۵ دقیقه آب‌کش کنید.

۷. بعد از آبکش کردن، سیب‌زمینی‌ها را ورقه‌ورقه‌ای کنید و کف قابلمه‌ای که می‌خواهید غذا را دم بگذارید، بچینید و کمی روغن به آن اضافه کنید. (شعله کم باشد)

۸. حالا یک لایه ماکارونی بریزید سپس کمی پنیر پیتزا و بعد مواد را اضافه کنید، دو مرتبه ماکارونی بریزید و این کار را تکرار کنید تا ماکارونی‌ها تمام شود. (دقت کنید آخرین لایه ماکارونی باشد و مقدار زیادی پنیر پیتزا)

۹. حالا در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید ۳۰ الی ۴۵ دقیقه دم بکشد سپس سرو کنید.

منبع: برداشتی از «تیست آو هوم»؛ ترجمه از ایرنا

کد خبر 502911

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حسینی IR ۰۹:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۲
    0 0
    بسیار چاق کننده است با این روش درست کردن وقند وچربی فراوان داره
  • IR ۲۱:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۲
    0 0
    این که پاستا نبود ماکارونی دم کرده بود

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار