-
نکته بهداشتی روز:
انتخاب دارو برای ریزش مو و طاسی
ریزش مو و طاسی میتواند تجربهای آزاردهنده باشد که بر عزتنفس و سلامت روانی کلی شما تأثیر منفی میگذارد و با اینکه چندین درمان دارویی برای ریزش مو در دسترس است، این درمانها از نظر شکل دارویی و میزان دوز مصرفی، عوارض جانبی و زمان لازم برای مؤثر بودن متفاوت هستند.
-
یک بررسی جدید موثر بودن یک روش دارویی برای پیشگیری از انتقال ویروس ایدز را نشان میدهد
یک بررسی جدید نشان میدهد که یک درمان دارویی که برای جلوگیری از انتقال ویروس ایدز یا اچآیوی به کار میرود، در پیشگیری در «در دنیای واقعی» بسیار موثر بوده است.
-
اختلال حافظه ناشی از ضربه مغزی یک زن با یک ایمپلنت عمقی درمان میشود
یک زن آمریکایی که به علت آسیب مغزی ناشی از ضربه دچار اختلال در حافظه، تمرکز و توانایی تصمیمگیری شده بود، با استفاده از یک ایمپلنت یا وسیله کاشتنی تحریککننده که در عمق مغز او قرار داده شده است، بهبود یافته است.
-
تاثیر گرمای کره زمین در رشد پشههای بیماریزا
پشههای Aedes aegypti یکی از دو گونه شناخته شده برای انتقال ویروس دنگی با نیش زدن و آلوده کردن میلیونها نفر در سراسر جهان هستند. یک دانشمند برای شناسایی بهتر این پشههای خاص در یک محفظه شیشهای گرفتار کرده است.
-
چطور عناوین اغراقشده در اخبار سلامت مخاطبان را گمراه میکنند؟
چرخه شبانهروزی اخبار باعث میشود رسانهها همیشه در گیرودار کسب سهم بیشتری از مخاطبان باشند و این فشار آنها را به سمت مبالغه، تحریک احساسات و سرگرمیسازی سوق میدهد و اخبار پزشکی و سلامت هم از این روند مستثنی نیستند.
-
زن ۷۰ ساله پس از زایمان دوقلو: «احساسی عالی دارم»
یک زن ۷۰ ساله اوگاندایی میگوید بعد از اینکه با استفاده از آیویاف ( لقاح آزمایشگاهی) نوزادانی دوقلو به دنیا آورد، احساسی عالی دارد.
-
عفونتهای تنفسی در چین در افزایش است| مقامات میگویند این شیوع ناشی از عوامل بیماریزای شناختهشده است
یک مقام بهداشتی چین روز شنبه گفت افزایش بیماری تنفسی در این کشور ناشی از عوامل شناخته شده است و هیچ نشانه ای از یک بیماری عفونی جدید وجود ندارد.
-
نکته بهداشتی روز: مصرف چقدر ویتامین بی ۱۲ کافی است؟
ویتامین بی ۱۲ یک ویتامین ضروری است که در بدن برای تضمین سلامت بهینه سلولهای خونی و عصبی استفاده میشود. همچنین به ایجاد مواد ژنتیکی دیانای و جلوگیری از بروز یک عارضه شناختهشده به نام کمخونی مگالوبلاستیک کمک میکند.
-
رژیم گیاهخواری سلامت قلب را به طور قابلتوجهی بهبود میبخشد
مطالعه جدیدی در دوقلوهای همسان شواهد تازهای در این باره در اختیار گذاشته است که رژیم غذایی گیاهخواری میتواند بهبود قابل توجهی در سلامت قلب ایجاد کند.
-
روباتها برای درمان این بیماری وارد میدان شدند
محققان دانشگاه تافتس و مؤسسه Wyss دانشگاه هاروارد، بهصورت آزمایشی، روباتهای بیولوژیکی کوچکی به نام آنتروبوت و با استفاده از سلولهای نای انسان ساختهاند که باعث رشد نورونها در ناحیه آسیبدیده میشوند.
-
نکته بهداشتی روز:
آیا سرگیجه میتواند یک علامت کروناویروس عامل کووید-۱۹ باشد؟
علائم بیماری کووید-۱۹ ناشی از کروناویروس جدید متعدد و متنوع است، شدت و نوع آنها بین افراد متفاوت است و گاهی اوقات سرگیجه نشانهای از بیماری کووید است.
-
چرخه زندگی اچآیوی: چطور ویروس ایدز در بدن ما تکثیر میکند
اچآیوی HIV (ویروس نقص ایمنی اکتسابی) ویروسی است که اگر وارد جریان خون ما شود، میتواند باعث ایجاد عفونت شود. ای ویروس پس از ورود به خون وارد دستگاه ایمن بدن ما میشود- یعنی بخشی از بدن که از ما در برابر عوامل بیماریزا و مهاجم دفاع میکند.
-
واکسنی برای رهایی از درد بیماریهای سخت
شرکتهای بیوتکنولوژی همپا با محققان، از آنچه قبلاً آموختهاند برای بسیج سیستم ایمنی انسان در برابر سرطان استفاده میکنند.
-
نکته بهداشتی روز:
درباره اختلال استرس پس از آسیب روانی
اختلال استرس پس از آسیب روانی یا تروما یا به اختصار پیتیاسدی (PTSD) که زمانی به آن «شوک جنگ» یا «نشانگان فرسودگی نبرد» گفته میشد، یک عارضه جدی است که میتواند در افراد پس از تجربه کردن یا شاهد بودن رویدادهای تکاندهنده یا ترسناک را که با تهدیدهای جدید یا آسیبهای جسمی همراه بوده است، ایجاد شود.
-
چین میگوید شیوع عفونت تنفسی در این کشور به علت ویروس آنفلوانزا و عوامل بیماریزای شناختهشده است
مقامات بهداشت چین روز یکشنبه اعلام کردند که شیوع اخیر بیماریهای تنفسی در این کشور که توجه سازمان بهداشت جهانی را به خود جلب کرده است، به دلیل ویروس آنفولانزا و سایر عوامل بیماریزای شناخته شده است و ناشی از یک ویروس جدید نیست.
-
آنچه تاکنون در مورد شیوع بیماری تنفسی در چین میدانیم
موارد ابتلا به بیماریهای تنفسی در شمال چین، به ویژه در میان کودکان، در حال افزایش است و این امر موجب شایعهپراکنی آنلاین در مورد تهدید یک پاندمی جدید چهار سال پس از ظهور کروناویروس جدید عامل کووید-19 در این کشور شده است.
-
نکته بهداشتی روز: مصرف داروهای ضدافسردگی را تا کی باید ادامه داد؟
اگر با مصرف داروهای ضدافسردگی خلقوخوی بهتری پیدا کنید، شاید فکر کنید که تا چه مدت باید این دارو را دریافت کنید و آیا میتوانید مصرف آنها را قطع کنید یا نه.
-
رمزگشایی از یک پدیده عجیب مغزی | فراتر از انطباق ساده یا انعطاف پذیری
توانایی مغز انسان برای سازگاری و تغییر معروف به نوروپلاستیسیته است. این پدیده مدتهاست که هم جامعه علمی و هم تصور عمومی را مجذوب خود کرده است.
-
نکته بهداشتی روز: دیابت شکننده
دیابت شکننده یک شکل شدید از دیابت است که به عنوان دیابت ناپایدار هم شناخته میشود و در آن نوسانهای غیرقابلپیشبینی در میزانهای قند خون یا گلوکز رخ میدهد.
-
بیماری جدیدی که در چین منتشر شده است | مراقب کودکان باشید
شیوع یک بیماری تنفسی در کودکان چینی باعث نگرانی سازمان بهداشت جهانی شده است، اما مقامات بهداشتی چین با اعلام اینکه منبع این بیماری پاتوژنهای شناخته شده هستند جای نگرانی نیست. با این حال برخی متخصصان میگویند ممکن است عامل این بیماری یک ویروس جدید باشد.
-
نکته بهداشتی روز:
درباره خال دیسپلاستیک: آیا این خال غیر عادی در نهایت سرطانی میشود؟
خال دیسپلاستیک (dysplastic nevus) نوعی خال غیرطبیعی است که سلولهای تشکیلدهنده آن ویژگیهای غیرطبیعی پیدا کرهاند، اما هنوز سرطانی نشدهاند.
-
عکس | عجیب اما واقعی | کشف مگس زنده و سالم در روده یک بیمار!
پزشکان در ایالت میزوری آمریکا به هنگام انجام کولونوسکپی، مگس زندهای را درحال وزوز کردن در روده بیمار پیدا کردند!
-
مصیبت بعدی غزه: انتشار بیماریها در اردوگاههای پرازدحام در نبود آب پاک و دفع بهداشتی فاضلاب
زندگی مردم محاصرهشده نوار غزه پس از بیش از یک ماه زیر بمباران مداوم بودن اکنون با تهدید دیگری مواجه است: بیماریهای واگیر.
-
نوزادان نارس بیمارستان تحت محاصره غزه به مصر رسیدند
بیست و هشت نوزاد از ۳۱ نوزاد نارسی که در بیمارستان محاصره شده الشفاء در شهر غزه به دنیا آمده بودند، به مصر منتقل شدهاند تا بتوانند مراقبتهای لازم برای رشد را دریافت کنند.
-
واکسن ارزان برای یک بیماری که ۳۹ میلیون نفر از مردم دنیا را اسیر کرده است
پیشرفتهای درمانی بیماری مرموز آلزایمر به مرحله تولید واکسن رسیدهاست. درمانهایی که باعث حذف پروتئینهای سمی از مغز میشوند، دانشمندان و مدیران شرکتهای دارویی را بهسمت ساخت واکسنهایی برای درمان بیماری غارتکننده حافظه سوقدادهاند.
-
یک نوع چربی پنهان شکمی با خطر ابتلا به آلزایمر ارتباط دارد
یک بررسی جدید نشان می دهد افرادی که با افزایش سن، مقدار زیادی چربی دور احشای درون شکمیشان ذخیره میکنند، ممکن است در معرض خطر بیشتری دچار شدن به بیماری آلزایمر باشند.
-
نانو داروی ضدسرطان ایران بدون عوارض جانبی
روند تولید دارو در کشور به نقطهای رسیده است که علاوه بر غلبه بر معضل کمبود بهدلیل تحریمها، میلیونها دلار صرفهجویی ارزی به همراه دارد. متخصصان کشور در غالب شرکتهای دانشبنیان موفق به تولید داروهای اساسی بهویژه در زمینه سرطانها شدهاند که نیاز به واردات را کم کرده است.
-
کارکنان بهداشتی ۳۱ نوزاد نارس را از بزرگترین بیمارستان غزه تخلیه کردند
۳۱ نوزاد نارس روز یکشنبه به طور ایمن از بیمارستان اصلی غزه به بیمارستان دیگری در جنوب منتقل شدند و قرار است به مصر منتقل شوند، مقامات بهداشتی گفتند
-
نکته بهداشتی روز:
چطور نزدیکانمان را قانع کنیم که به نزد روانشناس یا روانپزشک بروند
شاید متوجه شده باشید که یکی از دوستانتان برنامههایش را لغو کرده است، یا شاید یکی از اعضای خانواده بیشتر از گذشته در مورد خودش یا مسائل روزمرهای که قبلاً از آنها میخندید، منفیبافی میکند.
-
سازمان جهانی بهداشت: بیمارستان شفا در غزه «منطقه مرگ» است
یک تیم ارزیابی بشردوستانه سازمان جهانی بهداشت که پس از بازدید بیمارستان الشفا در شمال غزه گغت نشانههایی از آتشباری و شلیک گلوله را دیده است و آنجا را «منطقه مرگ» توصیف کرد.