آشپزی - دستور پخت
-
طرز تهیه کوفته سبزی به سبک سنتی | چه کار کنیم کوفته وا نرود؟
کوفته سبزی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با رسپیهای متنوعی درست میشود و سبز رنگ است. برای تهیه این غذا با ما همراه باشید.
-
جایگزین کردن حبوبات به جای پروتئین های حیوانی زندگی سالمتری را برایتان به ارمغان می آورد
ترفندهایی برای پخت پروتئین های گیاهی
دانستن ترفندهایی برای استفاده از بنشنها، نیازمند داشتن مهارتهایی ساده و دمدستی است که با بهرهمندی از آنها میتوان ضمن دلپذیرتر کردن طعم غذا و ایجاد تنوع در سفره، از سنگین شدن معده پس از مصرف آنها پیشگیری کرد.
-
آش دوغ شیرازی با دستور پختی که خوشمزهتر از همیشه میشود
یکی از آشهای سنتی و خوشمزه ایرانی که مختص استان فارس و خصوصاً شهر شیراز است، آش دوغ شیرازی است که به سبک منحصر به فردی تهیه میشود. در این مطلب طرز تهیه آش دوغ شیرازی آموزش داده شده است.
-
سیب زمینی تنوری در قابلمه با سنگ ؛ یک میان وعده جذاب که عاشقش میشوید
سیب زمینی سنگی بدون روغن پخته میشود و خوشمزه است. با تهیه سیب زمینی سنگی میتوانید یک میان وعده جذاب داشته باشید. طعم این سیب زمینی دقیقا طعم سیب زمینی آتشی است. در ادامه با طرز تهیه سیب زمینی تنوری در قابلمه با سنگ آشنا میشوید.
-
طرز تهیه تارت کوچک با قارچ و پنیر ؛ فینگر فودی راحت و سریع
تارت قارچ و پنیر از فینگر فودهای آسان و راحتی است که میان کودکان و عاشقان فست فود طرفداران زیادی دارد. در ادامه طرز تهیه تارت قارچ و پنیر را آموزش دادهایم.
-
پرونده آشپزی-۹
سالاد با چاشنی حبوبات
سالادها از خوراکیهای محبوبی هستند که هم میتوانند کنار غذاهای اصلی خورده شوند و هم به تنهایی یک وعده غذایی سبک باشند.
-
این لذیذ یونانی، مخصوص شکموهاست
آنهایی که عاشق بادمجان هستند، امکان ندارد موساکا را دوست نداشته باشند.
-
پرونده اشپزی-۸
۷ راز نگهداری از حبوبات
حبوبات بهدلیل اینکه در زمره مواد خشک غذایی هستند، طول عمر نسبتا بالایی دارند. اگر از حبوبات به درستی نگهداری کنیم، میتوانیم برای هفتهها و ماهها ارزش این مواد غذایی را حفظ کرده و در پختوپز از آنها استفاده کنیم.
-
سیر تا پیاز غذای سنتی ایرانیان؛
روش پختن آش سبزی ساده به سبک ایرانی های عهد قدیم | چطور میتوانیم آش سبزی کشدار داشته باشیم؟ ؛ سبزیهایی که برای آش سبزی استفاده میشود
پخت آش در ایران ریشههای فرهنگی و مذهبی نیز دارد که آش سبزی یکی از معروفترین آشهایی است که به عنوان آش نذری طبخ و توزیع میشود. در این گزارش قصد داریم تا به طرز تهیه آش سبزی ساده بپردازیم.
-
این بال مرغ را میتوان در مهمانیهای خاص هم سرو کرد
کبابخورها اکثرا به خوردن بال مرغ کبابی علاقه زبادی دارند، اما این بال مرغ کبابی یک طعم و ظاهر متفاوت دارد که باید امتحان کرد.
-
عجیبترین پلاوها و چلاوهای تهرانی | از پاچهپلوی دربندی تا چاپیلیک پلوی کنی | ماجرای استانبولیپلو و سفیر ایرانی
پلوها و چلوها در گویش برخی از مردم تهران قدیم «پلاو» و «چلاو» تلفظ می شد. پلاوها و چلوها در فرهنگ زبانی مردم تهران تفاوت داشت. چلاوها با خورش و کباب خورده میشد و ساده بود ولی پلاوها ترکیبی از مواد مختلف را شامل میشد.
-
پرونده آشپزی -۵
حبوبات را در پیتزا جایگزین کالباس کنید
اگر فکر میکنید ساندویچ و پیتزاهایی که با حبوبات طبخ شدهاند طعم و مزه خوبی ندارند، سخت در اشتباهید. در سالهای اخیر انواع فست فودها و پیتزاها با حبوبات تهیه شدهاند که مشتریهای خودشان را دارند و میتوان آنها را در خانه به آسانی تهیه کرد.
-
پرونده آشپزی-۲
سفره کم خرج با حبوبات | قاتیپلوهای بدون گوشت
قاتیپلوها انواع مختلف دارند ولی وقتی قرار است بدون گوشت سرو شوند، میتوان برایشان سنگتمام گذاشت و با مخلوط کردن انواع حبوبات با پلوها بهجای گوشت و مرغ، طعم متفاوتی به غذاها داد؛ طعمی که شاید تاکنون آن را تجربه نکرده باشید
-
۸ غذای طهرونی ثبت میراث ناملموس کدامند؟
ثبت غذاهای تهرانی بهعنوان میراث ناملموس چند سالی است رواج یافته است. در این میان محله تاریخی کن پیشتاز بوده و ۸ غذای این محله ثبت ملی شده است.
-
پرونده آشپزی-۷
پخت چند غذا برای نوزادان و سالمندان ا حبوبات | تأمین فیبر گروههای خاص
کارشناسان تغذیه معتقدند، قرار دادن فیبر در رژیم غذایی باعث تامین سلامتی فرد می شود. حبوبات هم از فیبر و پروتئین بالایی برخوردارند، به همین دلیل استفاده از نخود، لوبیا، عدس و انواع حبوبات برای مصرف غذایی روزانه گروههای خاص مانند بیماران دیابتی، سالمندان، مادران شیرده و حتی نوزادان پیشنهاد می شود.
-
بدون نیاز به فر و خمیر در خانه پیتزا درست کنید
طرز تهیه یک پیتزای سالم را در گزارش امروز برایتان آوردهایم که به راحتی در خانه بدون نیاز به فر و خمیر میتوانید آن را تهیه کنید. نگران نباشید این پیتزا را میتوانید بدون عذاب وجدان بخورید و بچهها را هم غافلگیر کنید.
-
غذایی که هم تارت، هم کیک و هم پیتزاست
تارت انواع و اقسام دارد، بعضی به عنوان شیرینی و بعضی دیگر به عنوان غذا مورد استفاده قرار میگیرد.
-
پرونده آشپزی-۵
دستور پخت چند نوع آش، نوستالوژیک و دلچسب
هنگام سرماخوردن، یک غذای گرم بهویژه سوپ و آش بسیار لذتبخش است. درستکردن این نوع غذا از قدیم مرسوم بوده و وجود انواع حبوبات و سبزی به همراه مواد مغذی دیگر در آن باعث شده تا در زمره غذاهای اصلی و پرخاصیت قرار گیرد.
-
پرونده آشپزی-۴
سفره لبنانی و ایتالیایی با حبوبات
برای اینکه با غذاهای بینالمللی و خوراک مردم کشورهای دیگر آشنا شوید، حتما لازم نیست به راه دور سفر کنید. میتوانید خودتان آستین بالا بزنید و با سادهترین مواد، غذاهای محبوب مردم شرق و غرب و شمال و جنوب جهان را بپزید.
-
پرونده آشپزی -یک
شیوه پخت چند نوع خوراک بدون گوشت و مرغ
خوراکها جزو غذاهای محبوب ما ایرانیها هستند که معمولا با نان سرو میشوند؛ غذاهای خوشمزه و مقوی که با حبوبات درست شده و ارزش غذایی بالایی دارند. طعم دلپذیر و خاصیت انواع خوراک باعث شده تا بیشتر افراد، حتی آنهایی که بهدنبال رژیم غذایی خاصی هستند، آنها را در لیست وعدههایی غذایی خود بگنجانند.
-
خوشمزهترین غذای شیرازی را با این روش درست کنید
کلم از هر نوعی که باشد دارای ویتامین C فراوان است. کلم برگ در میان دیگر کلمها خاصیت ضدالتهابی بیشتری دارد.
-
غذایی ساده ایرانی که محبوب پادشاهان قجری بود
این غذا ادعایی برای لاکچری بودن ندارد، اما با این حال، یک پای ثابت آشپزخانههای قجری بوده و از صدها سال قبل طرفداران زیادی داشته؛ یک غذای فوری فوتی که خوراکی خوش طعم از حداقلهای آشپزخانه است.
-
دمپخت ماهی بوشهری ؛ طرز تهیه لخلخ برای ۴ نفر
لخ لخ یکی از غذاهای محلی و معروف جنوبی که مختص شهر بوشهر است که به معنی بوی خوش عطر و خوش است که بیشتر در سواحل خلیجفارس تهیه شده و طرفداران زیادی دارد.
-
بزقرمه کرمانی ؛ غذایی با خواص فراوان
یکی از غذاهای محلی استان کرمان که با استفاده از نخود و گوشت و کشک تهیه میشود آبگوشت بزقرمه می باشد که بسیار مقوی و خوشمزه است و باعث تقویت قوای بدن میشود.
-
ثبت ملی املت متفاوت اردبیلی ها
املت را خیلیها در دسته غذاهای حاضری قرار میدهند و بعضی هم وقتی میشنوند که شام یا ناهار املت است، سگرمههایشان میرود توی هم. اما املت از آن دست غذاهایی است که نهتنها بهتنهایی بار غذای اصلی را به دوش میکشد، بلکه در اردبیل بهعنوان میراث فرهنگی هم به ثبت رسیده است!
-
چند روش کاربردی و موثر برای خوشمزهتر کردن لبو که ممکن است تا حالا امتحان نکرده باشید
پاییز و زمستان فصل پختن و خوردن لبو است؛ چغندرهای خوش رنگ و لعابی که هم میتوان به عنوان یک دسر یا میان وعده آن را سرو کرد و هم با افزودن سبزیجات دیگر آن را به یک سالاد دلچسب تبدیل کرد.
-
این غذا رژیمی، کمکالری و خوشمزه است
غذا خوردن یکی از مهمترین لذتهای زندگی است، ولی باید به تناسب اندام نیز توجه کرد.
-
طرز تهیه کباب کوبیده | فوت و فن های درست کردن یک کباب کوبیده اصیل در خانه
کباب کوبیده یکی از غذاهای بسیار معروف و سنتی ایرانی است که به عنوان یک غذای مجلسی هم شناخته می شود.
-
این حلوای خوشمزه بدون زعفران درست میشود
این تصور که برای درست کردن حلوا فقط باید زعفران، آرد و شکر را با هم مخلوط کرد اشتباه است.
-
ماهی کبابی با سس انار یک غذای دریایی پر خواص
های دریایی مانند ماهی منبع بزرگ ویتامین دی و و مواد معدنی هستند؛ بنابراین بهتر است حداقل هفتهای یکبار مصرف آنها را در برنامه غذاییتان قرار بدهید. پخت ماهی معمولا روشهای متفاوتی دارد اما پخت ماهی در فر روش مناسبتری برای تهیه ماهی است، چون خواص ماهی بهتر حفظ میشود.