این تصور که برای درست کردن حلوا فقط باید زعفران، آرد و شکر را با هم مخلوط کرد اشتباه است.

حلوا

همشهری آنلاین: حلوا انواع و اقسام دارد که در بعضی از آنها اصلا اثری از زعفران نمی‌بینید. حلوای زنجبیلی از همین حلواهاست که اگر چه جزو حلواهاست ولی ظاهری شبیه به شیرینی خشک دارد.

مواد لازم

۲ ق‌س پودر زنجبیل
۳ /۲ یک پیمانه پودر قند
۱۰۰ گرم کره
۲ /۱ یک پیمانه آرد
۳۰ گرم معادل ۲ ق‌س کره (در صورت نیاز)
کاغذ روغنی به مقدار لازم
مقداری پودر بسته یا خلال بادام برای تزئین

۱. پودر قند را الک کنید و در کاسه‌ای بزرگ بریزید. دوسوم پیمانه از پودر قند را برای تزئین نگه دارید. کره (۱۰۰ گرم) را از یخچال بیرون آورده و در دمای محیط بگذارید تا نرم شود.

۲. پودر زنجبیل و کره را به کاسه محتوی پودر قند اضافه کرده و با همزن برقی آنقدر هم بزنید تا مخلوطی کرم‌رنگ به دست آید.

۳. آرد را در تابه‌ای بی‌روغن ریخته روی حرارت ملایم بگذارید. وقتی تابه گرم شد آرد را مرتب هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود.

۴. هم زدن آرد را تا جایی ادامه دهید که بوی آرد بوداده بلند شود ولی رنگ آن تغییر نکند. وقتی آرد به این حالت درآمد تابه را از روی حرارت بردارید تا آرد نیمه‌گرم شود. حالا مخلوط کره و پودر زنجبیل شیرین‌شده را هم به آرد اضافه کنید.

۵. اگر در حین هم زدن حلوا احساس کردید که مواد خوب(به اصطلاح) به هم نمی‌افتند مقدار ۳۰ گرم کره را به تدریج اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا جایی که وقتی حلوا فرم گرفت دیگر کره اضافه نکنید.

۶. یک کاغذ روغنی روی سطح صافی پهن کنید و حلوا را روی آن بگذارید. یک کاغذ روغنی دیگر روی حلوا قرار داده و حلوا را با وردنه بین دو کاغذ پهن کنید تا به ضخامت یک سانتی‌متر درآید.

۷. حالا کاغذ رویی را برداشته و حلوا را با قالب مورد نظر، قالب بزنید و روی سطح حلواهای قالب زده پودر قند الک کنید و با پودر پسته و یا خلال بادام تزئین کنید و در ظرف مورد نظر برای سرو بچینید.

کد خبر 820717
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha