جمعه ۲۷ شهریور ۱۳۸۸ - ۱۰:۱۶
۰ نفر

همشهری آنلاین: این بار با خامه و مربای توت فرنگی داخل کیک طعم متفاوتی را تجربه کنید.

زمان تهیه: 20 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم برای اسفنج کیک:

کره بدون نمک                               175 گرم
شکر                                          175 گرم
تخم مرغ                                     3 عدد هم زده
آرد                                           175 گرم

مواد لازم برای داخل کیک:

مربای توت فرنگی                         3 قاشق چایخوری
خامه دوبل                                  500 گرم

طرز تهیه:

1- فر را روی درجه 180 سانتیگراد یا 4 گاز تنظیم کنید. دو قالب کیک به قطر 20 سانتیمتر انتخاب کرده، آنها را چرب کنید.

2- کره و شکر را‌‌‌ ‌‌در ظرفی ریخته، آنقدرهم بزنید تا پف کرده و بی رنگ شود، سپس به آرامی تخم مرغ ‌های هم زده را به آن اضافه کنید.

3- آرد الک شده را به مخلوط اضافه کنید و هم زنید، سپس با قاشق مایه کیک را درون قالب ها بریزید.

4- به مدت 20 دقیقه آنها را حرارت دهید، سپس بگذارید سرد شوند و از قالب بیرون آورید .
5- خامه را آنقدر‌‌هم بزنید تا سفت و ضخیم شود سپس آن را همراه مربای توت فرنگی داخل اسفنج بریزید.

6- روی کیک به مقدار فراوان پودرقند بریزید و میل کنید.

کد خبر 90330
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز