همشهری آنلاین: عصر، زمان مناسبی برای خوردن یک فنجان چای و یک تکه شیرینی است. کیک فنجانی را می‌توانید در مدت زمان کوتاهی آماده کنید

دسر

زمان تهیه: 25 دقیقه
زمان پخت : 10 دقیقه

مواد لازم :

125 گرم کره آب شده
125 گرم شکر
2 عدد تخم مرغ
125 گرم آرد
پوست ریز شده یک عدد پرتقال 
3 قاشق چایخوری شکر

برای تزیین

100 گرم خاکه قند الک شده
یک قاشق چایخوری آب
رنگ غذایی خوراکی

طرز تهیه :

1- فر را از قبل 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

2- کره و شکر را با هم مخلوط کرده آنقدر هم بزنید تامایه‌ای نرم بدست آید. سپس تخم مرغ را به آن اضافه کنید و پس از آن آرد، پوست پرتقال ریز شده و شیر را به نوبت به آن اضافه کنید تا مایه ای روان به دست آید.

3- ابتدا کاغذ مخصوص کیک را داخل قالب های کوچک قرار دهید سپس با قاشق مخلوط فوق را درون آن بریزید و حدود 6 دقیقه آن را درفرحرارت دهید سپس آن را بیرون آورده و کنار بگذارید تا خنک شود.

4- خاکه قند الک شده را در یک کاسه با آب مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا کاملا حل شود وخمیری روان به دست آید.

5- رویه تهیه شده را به اندازه تمام قالب های کوچک تقسیم کنید و برای ایجاد رنگ های رنگین کمان به آن انواع رنگ های خوراکی را اضافه کنید.

سپس مایه بدست آمده را برای تزیین روی هر کدام از کیک های فنجانی خنک شده بمالید.

کد خبر 89276

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار