همشهری آنلاین - شهره فرجی: کیک توت فرنگی تازه علاوه بر طعم خوبی که دارد به خاطر وجود توت فرنگی‌هایی که روی آن چیده می‌شود، ظاهری زیبا هم دارد

دسر

زمان آماده سازی: 25 دقیقه

زمان پخت: 25 دقیقه

مواد لازم:

کره نرم شده: 4/3 پیمانه

کره بادام زمینی: 4/3 پیمانه

شکر: 5/2 پیمانه

بیکینگ پودر: ‌2 قاشق چای‌خوری

نمک: 4/1 قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ: ‌2 عدد

وانیل: ‌یک قاشق چای‌خوری

آرد: 4/1 و 2 پیمانه

مربای توت فرنگی: نصف پیمانه

توت فرنگی کوچک: 4 پیمانه، دونیم یا چهار قسمت شده

طرز تهیه:

• فر را روی درجه 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

• کف و دیواره‌های قالب کیکی به ابعاد 6*22*33 را کاغذ آلومینیوم قرار داده و کنار بگذارید.

• با استفاده از دستگاه مخلوط کن،‌ کره بادام زمینی و کره را خوب هم بزنید و با هم مخلوط کنید.

• شکر، بیکینگ پودر و نمک را به مخلوط اضافه کرده، خوب هم بزنید.

• تخم‌مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید.

• تا جایی که مخلوط کن جا دارد آرد را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید سپس مابقی آرد را جدا از مخلوط کن به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.

• مایه آماده شده را درون قالب قرار داده و به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی‌ که روی آن طلایی رنگ شود و اگر یک خلال دندان داخل آن فرو کنیم تمیز بالا بیاید، ‌آن را حرارت دهید.

• پس از این که کیک پخته شد چند دقیقه صبر کنید تا خنک شود.

• سپس با بلند کردن کاغذ آلومینیوم، کیک را از قالب بیرون آورید.

• روی کیک، مربای توت فرنگی و توت فرنگی‌های تازه را پخش کنید.

کد خبر 107073

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار