همشهری آنلاین: کیک را با تکه‌های میوه، نارگیل و کشمش تجربه کنید.

دسر

زمان تهیه: 30 دقیقه به علاوه زمان خیس خوردن 
زمان پخت: یک ساعت و بیست دقیقه

مواد لازم برای 8 تکه:

نارگیل خشک شده                              100 گرم
شکلات خرد شده                               100 گرم
 کمپوت مخلوط میوه                             100 گرم
پوست لیمو                                        یک قاشق چایخوری
پوست پرتقال کاملا خرد شده                 2 قاشق چایخوری
شیر                                                10 قاشق چایخوری
کره                                                 150گرم
شکر                                               150 گرم
تخم مرغ هم زده                                 3 عدد
آرد الک شده                                      175 گرم
گیلاس شکر زده                                 85 گرم
کشمش                                           225 گرم

طرز تهیه:

1- نارگیل، پوست میوه ها، میوه ها و شیر را در ظرفی ریخته، به مدت یک ساعت و اگر مخلوط کاملا نرمی می‌خواهید تا دو ساعت، خیس کنید.

2- فر را روی درجه 180 سانتی گراد یا 2 گاز تنظیم کنید. یک قالب بیست سانتی متری را چرب کنید.

3- کره و شکر را با یکدیگر آنقدرهم زنید تا مخلوط نرم و پف کرده ای به دست آید.

4- ابتدا تخم مرغ ها و سپس کمی بعد آرد را به مخلوط اضافه کنید.

5- مواد حاصله را با مخلوط نارگیل خیس خورده ترکیب کنید.

6- گیلاس‌‌ها و کشمش ‌‌‌ها را به مخلوط اضافه کنید.

7- با قاشق مخلوط را درون قالب بریزید و به مدت یک ساعت و بیست دقیقه یا تا زمانی که پف کرده و روی آن سفت و طلایی رنگ  شود آن را حرارت دهید.

8- تا 5 دقیقه صبر کنید، خنک شود، سپس کیک را درظرف مورد نظر برگردانید و بگذارید کاملا خنک شود.

9- کیک را درظرف دربسته نگه داری کنید.

کد خبر 90841

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار