یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۳۸۸ - ۰۶:۰۱
۰ نفر

همشهری آنلاین: کیک شکلات و پنیر ترکیب عجیبی به نظر می‌رسه اما مزه خوبه داره

دسر

کیک شکلاتی

شکلات تلخ قطعه قطعه شده                 200 گرم
کره بدون نمک                                    200 گرم                                         
پودر قند                                            250 گرم                                          
تخم مرغ                                           3 عدد                                              
آرد                                                  110 گرم  

کیک پنیر

پنیر خامه                                     400 گرم
پودر قند                                            150 گرم 
وانیل                                                2/1 قاشق چایخوری
تخم مرغ                                            2 عدد 

خامه روی کیک

خامه زده                                           300 میلی گرم 
پودر قند                                             100 گرم
شاتوت به علاوه مقداری برای تزیین           150 گرم 

طرز تهیه:

1- فر اجاق گاز‌‌ را روی درجه 170 سانتی گراد یا 3 گاز از پیش گرم کنید.

2- برای کیک شکلاتی، شکلات را در ظرفی مقاوم به حرارت ریخته، در روی ظرف آب در حال جوش قرار دهید. مواظب باشید کف ظرف شکلات با آب در تماس نباشد.

3- کره و شکر را در دستگاه همزن با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ ‌ها رابه مخلوط اضافه کرده، خوب هم زنید.

4- کم کم آرد را به مخلوط اضافه کنید و درجه هم زن را بالاتر ببرید تا مخلوط نرم و روانی     به دست آید. شکلات را به آرامی وارد مخلوط کرده و همه مواد را با ‌هم ترکیب کنید.

5- در ظرف کیک پزی به ابعاد 5*23*33 سانتی متر‌‌‌ کاغذ مخصوص کیک پزی را قرار دهید و مخلوط را درون آن بریزید و روی آن را با کاردک صاف کنید.

6- برای کیک پنیر، با یک همزن برقی، پنیر خامه، شکر و وانیل را با ‌هم مخلوط کرده آنقدر   هم زنید تا خمیر روان و ضخیمی بدست آید.

7- تخم مر‌غها رابه مخلوط اضافه کنید و مواظب باشید بیش از حد آنها را با هم مخلوط نکنید که در مخلوط شکاف ایجاد شود.

8- روی مخلوط را ابتدا با قاشق سپس با کاردک صاف کنید و آن را در فر که قبلا گرم      کرده اید به مدت 40- 30 دقیقه یا تا زمانی که سفت و سبک شود و دور لبه های آن طلایی شود، قرار دهید.

9- بگذارید کیک پنیری کاملا خنک شود سپس روی آن را بپوشانید و به مدت 2 ساعت یا طی شب در یخچال قرار دهید.

10- برای روی کیک، خامه، شکر، و شاتوت را آنقدر هم زنید تا تقریبا سفت شوند. کیک شکلاتی را در ظرف مورد نظر ریخته و کیک پنیر را روی آن بریزید. مخلوط را روی کیک بریزید     و آن را با شاتوت بیشتری تزیین کنید.

کد خبر 89908
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز