همشهری آنلاین: این کیک برای افرادی است که از طعم موز خوششان می‌‌‌ آید.

دسر

زمان تهیه: 15 دقیقه
زمان پخت: یک ساعت
برای 8 نفر

مواد لازم:

کره                                               125 گرم به علاوه مقداری برای چرب کردن
شکر قهوه‌ای                                   150 گرم
تخم مرغ                                         2 عدد هم زده
موز کاملا رسیده و له شده                  3 عدد
آرد                                                250 گرم
بیکینگ پودر                                      یک قاشق چایخوری

هنگام سرو کردن:

کره بادام زمینی
خامه زده

طرز تهیه:

1- فر اجاق گاز را با دمای 180 درجه سانتیگراد یا 4 گاز از قبل گرم کنید.
قالب کیکی با حجم یک کیلوگرم تهیه کرده، کف آن را چرب کنید، سپس کاغذ مخصوص کیک‌‌‌پزی را کف آن قرار دهید.

2- کره و شکر را آن قدر با یکدیگر هم زنید تا پف کند و بی رنگ شود.

3-   به مخلوط بدست آمده تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب هم زنید.

4- موز له شده را به مخلوط اضافه کنید.

5- ترکیبات خشک را همراه کمی نمک با هم مخلوط کنید سپس به آرامی آنها را وارد مخلوط موز کنید.

6-   مخلوط کیک را درون قالب بریزید و آن را 60- 50 حرارت دهید یا تا زمانی حرارت دهید که وقتی چوب کبریتی را داخل کیک فرو می کنیم خشک و تمیز بیرون بیاید.

7- کیک را از فر بیرون آورده، آن را در جای خنکی قرار دهید تا خنک شود و تا 30 دقیقه آن را تقسیم نکنید چون ممکن است خرد شود.

8- برش های کیک را با کره بادام زمینی و خامه زده میل کنید.

کد خبر 90006

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار