همشهری آنلاین: این کیک میوه را با میوه‌های خشک در آن حتما تجربه کنید مطمئن باشید پشیمان نخواهید شد.

دسر

زمان تهیه: 30دقیقه به علاوه زمان خواباندن
زمان پخت: 2ساعت و سی دقیقه

مواد لازم برای 12 نفر:

گیلاس براق قطعه قطعه شده / 50 گرم
پوست پرتقال و لیمو که در
شکر جوشانده شده باشد / 115 گرم
کشمش / 50 گرم
گیلاس ترش خشک شده / 30 گرم
عرق بیدمشک / نصف پیمانه
فندق / 100 گرم
بادام پوست کنده / 85 گرم
بادام با پوست / 85 گرم
بادام پوست کنده و خلال شده / 85 گرم
کره بدون نمک نرم شده / 125 گرم
شکر / 50 گرم
آرد / 100 گرم
تخم‌مرغ / 3 عدد
پودر بادام / 175 گرم
خلال پوست لیمو / یک قاشق غذاخوری
عسل / 450 گرم
مربای زردالو / یک قاشق غذاخوری
پودرشکلات / 300 گرم

طرز تهیه:

1- پوست میوه و گیلاس‌ها را در ظرفی ریخته، گیلاس‌های خشک و کشمش را به آن اضافه کنید و حداقل به مدت یک ساعت آن‌ها را در عرق بید‌مشک بخوابانید.

2- فر گاز را روی 140 درجه سانتی‌گراد یا 1 گاز تنظیم کنید. یک قالب کیک 23 سانتی‌متری را چرب کنید و کاغذ مخصوص کیک‌پزی را درون آن قرار دهید.

فندق و بادام‌های پوست کنده را آنقدر تفت دهید تا قهوه‌ای رنگ شوند.  تمام مغزهای درسته و پوست نکنده را پوست کنده و خرد کنید.

3- کره و شکر را جداگانه،  با هم ترکیب کرده، آرد و تخم‌مرغ را به آن اضافه کنید و خوب هم زنید، سپس 100 گرم از پودر بادام را به مخلوط  اضافه کنید و هم زنید.

4- پوست لیمو و میوه‌های خوابانده شده را همراه با عسل و مربا با هم مخلوط کنید و به مایه اضافه کنید.

5- میوه‌ها و مغزها را همراه شکلات و باقی‌مانده پودر بادام به مخلوط کره و شکر اضافه کنید.

6- مخلوط را در قالب کیک ریخته، حدود 2 ساعت آن را در فر حرارت دهید. سپس بگذارید در قالب سرد شود. 

کد خبر 91954

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار