همشهری آنلاین - شهره فرجی: طعم شاتوت و لیموی تازه در این کیک برای هر کسی خوشایند خواهد بود.

آشنایی با روش تهیه کیک فنجانی شاتوتی- لیمویی

مواد لازم برای 12 نفر:

آرد: دو پیمانه

بیکینگ پودر: نصف قاشق چای‌خوری

جوش شیرین: نصف قاشق چای‌خوری

نمک: ‌نصف قاشق چای‌خوری

شکر: یک پیمانه

پوست رنده شده دو عدد لیمو

کره بدون نمک یا مارگارین: نصف پیمانه

پنیر ریکوتا: یک پیمانه

تخم‌مرغ بزرگ: یک عدد

آب لیموی تازه: یک قاشق غذاخوری

وانیل: یک قاشق چای‌خوری

شاتوت تازه: یک پیمانه

مقداری شکر برای پاشیدن روی کیک

طرز تهیه:

• فر را از قبل روی حرارت 350 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. درون 12 قالب کیک فنجانی،‌کاغذ شیرینی قرار دهید.

• درون کاسه‌ای متوسط، آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را خوب با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. در کاسه‌ای کوچک شکر و پوست لیمو را با هم مخلوط کنید.

• با استفاده از یک همزن برقی، کره و شکر و مخلوط پوست لیمو را آنقدر هم بزنید تا کاملا پف کنند.(حدود 2 دقیقه)

• پنیر را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. تخم‌مرغ، ‌آب لیمو و وانیل را نیز به مخلوط اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید.

• ترکیبات خشک را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. با یک قاشق بزرگ درون هر قالب را تا نیمه از مایه آماده شده پر کنید.

• روی هر کدام از مایه درون قالب‌ها سه عدد شاتوت قرار داده سپس روی آن‌ها را با مابقی مایه کیک، بپوشانید و روی آن‌ها شکر بپاشید.

• کیک‌های فنجانی را درون فر قرار داده و به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که رویه آن‌ها کمی قهوه‌ای طلایی رنگ شدند حرارت دهید.

• 5 دقیقه صبر کنید کیک‌ها کمی خنک شوند سپس آن‌ها را میل کنید.

شاتوت

www.twopeasandtheirpod.com

کد خبر 142023

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار