همشهری آنلاین – شهره فرجی: کیک خوش طعم سیب و قهوه را برای صبحانه همراه با یک فنجان چای یا قهوه میل کنید.

آشنایی با روش تهیه کیک سیب و قهوه

زمان تهیه: 10 دقیقه

زمان پخت: 25 دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر:

آرد: یک پیمانه

بیکینگ پودر: یک قاشق چای‌خوری

نمک: نصف قاشق چای‌خوری

پودر دارچین: یک قاشق چای‌خوری

کره: 5 قاشق غذاخوری

تخم مرغ: یک عدد، همزده شود

شیر: نصف پیمانه

سیب متوسط: یک عدد، پوست کنده و به قطعات کوچک تقسیم شود.

طرز تهیه:

• ابتدا فر را روی حرارت 375 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

• سپس درون یک عدد ظرف مخصوص پای با گنجایش 4 پیمانه را چرب کنید.

• درون کاسه‌ای آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.

• درون کاسه‌ای دیگر یک چهارم پیمانه شکر و دارچین را با هم مخلوط نموده و آن را کنار بگذارید.

• با یک همزن برقی یک چهارم باقی‌مانده از شکر را با کره هم بزنید. مخلوط آرد را همراه با شیر به مایه حاصله اضافه کنید.

• نیمی از مخلوط را درون ظرف کیک بریزید سپس روی آن را یک لایه تکه‌های سیب بچینید و روی سیب‌ها،‌ مخلوط دارچین و شکر بپاشید ( یک یا دو قاشق چای‌خوری شکر و دارچین را برای روی کیک نگه‌ دارید).

• بقیه مایه را روی سیب‌ها بریزید و باقیمانده مخلوط شکر و دارچین را روی آن‌ها بپاشید.

• کیک را درون فر به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که قهوه‌ای - طلایی رنگ شده و دور سیب‌ها شروع به حباب زدن بکند حرارت دهید.

کیک سیب و قهوه

http://www.simplyrecipes.com

کد خبر 249778

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار