فصل برگ مو است و بهترین فرصت برای پختن دلمه با برگ مو. در این مطلب طرز تهیه دلمه برگ مو آموزش داده شده است.

دلمه - تغذيه - آشپزي

حالا که فصل برگ مو است، بهترین فرصت است تا دلمه با برگ مو درست کنیم. پس تا برگ‌ها ترد و تازه هستند دست به کار شوید.

  • مواد لازم

برگ مو: به مقدار لازم
گوشت چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم
برنج: یک پیمانه
سبزی دلمه (گشنیز، جعفری، نعنا و ترخون): ۳۰۰ گرم
پیاز: دو عدد
لپه: یک پیمانه
نمک: به مقدار لازم

  • مواد لازم برای چاشنی دلمه

آب: یک پیمانه
سرکه: نصف پیمانه
شکر: یک قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار کم

بیشتر بخوانید: 

طرز تهیه چیزکیک یخچالی | بدون فر کیک بپزیم

طرز تهیه فالوده شیرازی | حال‌وهوای مغازه‌های پشت ارگ کریمخان را به خانه بیاورید

طرز تهیه فرنی | فوت‌ کوزه‌گری پخت دسر مخصوص افطار

بیشتر بخوانید: 

طرز تهیه آش کشکینه | خوراک شهرهای غرب‌ کشور با سرعت طبخ بالا

طرز تهیه دسر ماست و شکلات | چرا این دسر برای دیابتی‌ها مناسب است؟

طرز تهیه حلوای شعریه | دسری عربی با طعمی که نظیر ندارد

  • طرز تهیه و دستور پخت

۱. لپه و برنج را جداگانه خیس و بعد نیم‌پز کنید.

۲. تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز را به همراه کمی زردچوبه به روغن اضافه کنید و تفت دهید.

۳. وقتی رنگ پیاز طلایی شد، گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. 

 ۴. برنج و لپه نیم‌پز شده را به گوشت در حال تفت خوردن اضافه کنید و هم بزنید. در آخر سبزی را اضافه کنید و تفت دهید. بعد از کمی پاشیدن نمک روی مواد، آنها را از روی حرارت بردارید.

۵. مواد را داخل برگ‌ها به صورت بقچه‌ای یا لوله‌ای (در فیلم آموزش داده شده است) بپیچید. اگر برگ‌هایی که استفاده می‌کنید تازه هستند باید دو سه دقیقه‌ای در آب جوش بجوشند تا نرم شوند و نشکنند. 

۶. سپس دلمه‌ها را به صورت فشرده و از پشت داخل قابلمه بچینید و چاشنی را روی آن بریزید.

۷. در قابلمه را ببندید تا دلمه‌ها با حرارت کم و با بخار چاشنی بپزند.

۸. برای چاشنی دلمه از سرکه یا آبلیمو، آب، نمک و شکر استفاده کنید و به اندازه دلخواه از آنها استفاده کنید.

۹. دقت کنید سرکه را هنگام دم گذاشتن دلمه‌ها اضافه نکنید.

منبع: ایرنا - وصفاتی الخاصة للطبخ

کد خبر 513766

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

دیدگاه خوانندگان