همشهری آنلاین: دستور تهیه این غذا برای 12 نفر در نظر گرفته شده‌ و مدت زمان پخت آن یک ساعت و نیم است.

 اسکالوپ هویج و سیب‌زمینی و پنیر

مواد مورد نیاز:

سیب‌زمینی متوسط: 6 عدد؛ نازک بریده شود

هویج متوسط: 4 عدد؛ به صورت حلقه‌های نازک بریده شود

پیاز متوسط: 2 عدد؛‌به صورت حلقه‌ای برش خرده و حلقه‌ها از هم جدا شوند

کره: 3 قاشق غذاخوری

آرد: 2 قاشق غذاخوری

نمک: یک قاشق چای‌خوری

فلفل: یک و نیم قاشق چای‌خوری

شیر: یک و نیم پیمانه

پنیر چدار رنده شده: یک و نیم پیمانه

طرز تهیه:

• فر را روی حرارت 375 درجه فارنهایت گرم کنید.

• درون قابلمه‌ای آب ریخته و سبزی‌جات را به آن اضافه کرده و 10- 8 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند آن‌ها را بجوشانید.

• تا زمانی‌ که سبزی‌جات نرم شوند کره را درون قابلمه متوسطی روی حرارت ملایم ذوب کنید. آرد و نمک و فلفل را به آن بیافزایید و مدت یک دقیقه آن‌ها را هم بزنید و تفت دهید.

• شیر را کم کم به مخلوط آرد و کره اضافه کرده و هم بزنید و روی حرارت متوسط بگذارید مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود جوشد. پنیر را به مخلوط اضافه کرده و به مدت یک دقیقه یا تا زمانی که ذوب شود آن را هم زده و حرارت دهید.

• سبزی‌جات نرم شده را از درون آب بیرون آورده و نیمی از ظرف مخصوص فر را که از قبل کف و دیواره‌های آن را چرب نموده‌اید با آن‌ها پر کرده و روی آن نیمی از سس پنیر را بریزید و این عمل را تکرار کنید و درب ظرف را بگذارید.

• آن‌ها را به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت یا تا زمانی که که درون سبزی‌جات کاملا پخته شود حرارت دهید. پس از 30 دقیقه درب ظرف را بردارید.

www.kraftcanada.com

کد خبر 154041

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار