همشهری آنلاین - شهره فرجی: اگر طعم خورش بامیه را تا به حال تجربه کرده‌اید این بار آن را با روش کبابی امتحان کنید.

آشپزی

زمان تهیه: 10 دقیقه

زمان کباب کردن: 6 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر:

بامیه تازه:‌ نیم کیلو

گوجه‌ فرنگی سایز کوچک ( گوجه گیلاسی): نیم کیلو

روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری

نمک: نصف قاشق چای‌خوری

فلفل: ‌نصف قاشق چای‌خوری

ریحان تازه: دو قاشق غذاخوری، خرد شود.

طرز تهیه:

• 5 ماده اول را خوب با هم ترکیب کنید.

• آن‌ها را روی میله‌های آهنی کباب‌ پز قرار داده و در کباب پز را بگذارید و آن‌ها را روی حرارت متوسط بالا (400- 350 درجه فارنهایت) کباب کنید.

• گوجه‌فرنگی‌ها را به مدت 3 دقیقه حرارت دهید و از روی حرارت بردارید و بامیه‌ها را برگردانده و درب کباب پز را بگذارید و دو تا سه دقیقه دیگر یا تا زمانی که نرم شوند، حرارت دهید.

• بامیه و گوجه فرنگی‌ها را به ظرف مورد نظر منتقل کنید و روی آن‌ها ریحان‌های خرد شده را بپاشید و تا سرد نشده، میل کنید.

کد خبر 110613

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار