همشهری آنلاین - شهره فرجی: سس مایونز و خردل از جمله مواد تشکیل دهنده این تخم‌مرغ‌های زیبا و خوشرنگ، هستند.

آشپزی

مواد لازم برای 12 تخم‌مرغ نصفه:

تخم‌مرغ: 6 عدد، در دمای اتاق

نمک و فلفل: به مقدار دلخواه

سس مایونز: سه قاشق غذاخوری

خردل: یک قاشق چای‌خوری

پیازچه، جعفری و سیر خرد شده: به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

• یک قابلمه متوسط را تا نیمه، آب ریخته و بجوشانید.

• تخم‌مرغ‌ها را درون آب جوش ریخته و روی حرارت کم به مدت 15 دقیقه بجوشانید.

• تخم‌مرغ‌ها را درون آب یخ قرار داده، تا خنک شوند.

• تخم‌مرغ‌ها را پوست کنید و آن‌ها را از وسط نصف کرده و زرده آن‌ها را بیرون آورید.

• سفیده تخم‌مرغ‌ها را که اکنون دو نیم شده به صورت کاسه درون دیس مورد نظر بچینید و روی آن‌ها نمک و فلفل بپاشید.

• با استفاده از چنگال، زرده‌های تخم‌مرغ، سس مایونز، خردل، پیازچه، جعفری، سیر و نمک و فلفل را در ظرفی له کرده و به صورت پوره درآورید.

• اگر مخلوط، سفت شده می‌توانید یک قاشق چای‌خوری آب به هر زرده اضافه کنید.

• درون سفیده‌ها را با مخلوط آماده شده، ‌پر کنید و اگر تا یک ساعت دیگر، قصد خوردن آن‌ها را ندارید،‌ آن‌ها را درون یخچال قرار داده تا خنک بمانند.[تزیین تخم‌مرغ برای کودکان]

کد خبر 104991

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار