همشهری آنلاین - شهره فرجی: با ترکیب پنیر و اسفناج و ژامبون، در عرض 10 دقیقه، ‌املت خوشمزه‌ای تهیه کرده و میل کنید.

زمان تهیه: 5 دقیقه
زمان پخت: 5 دقیقه

مواد لازم برای یک تا دو نفر:

تخم‌مرغ: 2 عدد

آب: 2 قاشق غذاخوری
کره: یک قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل
پنیر پیتزا: یک ‌چهارم پیمانه
برگ‌های کوچک اسفناج: یک چهارم پیمانه
ژامبون خرد شده: یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:

•  آب و تخم‌مرغ‌ها را با هم مخلوط کنید.

• در یک تابه، کره را ریخته و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.

• مخلوط تخم‌مرغ را درون تابه بریزید. سعی کنید مخلوط تخم‌مرغ در قسمت لبه و دور تابه تچسبد پس با یک قاشق آن‌ها را به سمت مرکز هدایت کنید.

• وقتی سطح تخم‌مرغ‌ها پخته شد و هیچ مایع تخم‌مرغی باقی نماند، نمک  و فلفل را به مخلوط اضافه کنید.

• روی یک طرف املت پنیر پیتزا بریزید و ژامبون و اسفناج را روی آن‌ها بریزید.

• لبه طرف دیگر املت را گرفته، آن را تا وسط تا کنید.

• املت آماده شده را درون بشقاب مورد نظر، سر دهید و تا سرد نشده، آن را میل کنید.

کد خبر 101727

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار