همشهری آنلاین: جگر را با یک تابه نچسب و مقداری روغن می‌توانیم به مدت یک دقیقه سرخ کنیم.

ابتدا جگر را به طور کامل پاک کنید و هر گونه غشاء و پرده روی آن را تمیز کنید.

با استفاده از یک چاقوی تیز جگر را به قطعات طولی شکل با ضخامت 2سانتی متر برش دهید.

یک تابه نچسب بردارید و در آن مقداری روغن بریزید. آن را روی حرارت زیاد قرار دهید.

سپس به جگر کمی نمک بزنید و آن را درون روغن بریزید و آن را هم زنید.

هر طرف آن را حدود 30 ثانیه سرخ کنید و برای طعم بهتر کمی کره به آن بیافزایید.

شما می‌توانید برای طعم بهتر از روغن زیتون و لیمو نیز استفاده کنید.

کد خبر 89249

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار