همشهری آنلاین - شهره فرجی: سیر، پیاز، پودر فلفل قرمز، هل، دارچین، آب سبزیجات، زیره، گل‌ کلم و قارچ، برخی از مواد تشکیل دهنده این غذای هندی هستند.

آشپزی

مواد لازم (برای 6 نفر)

روغن سبزیجات:‌ یک قاشق غذاخوری

پیاز:‌ یک عدد، خلال شود.

سیر: 2 حبه،‌خرد شود.

چوب دارچین: یک عدد

هل از پوست در نیامده: 6 عدد

زیره: یک و نیم قاشق چای‌خوری

پودر فلفل قرمز: نصف قاشق چای‌خوری

برنج دانه بلند: ‌2 پیمانه

آب سبزی‌جات: 3 پیمانه

لوبیا سبز خرد نشده: 175 گرم، سر و ته آن زده شود.

گل کلم: 200 گرم، به گلچه‌های کوچک تقسیم شود.

قارچ: 100 گرم، دو نیم شود.

برگ گشنیز تازه: نصف پیمانه

بادام بو داده:‌ 2 قاشق غذاخوری

ماست کم چرب: 4/1 پیمانه

طرز تهیه:

• روغن را درون قابلمه‌ای بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید.

• سیر و پیاز را در روغن به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند حرارت دهید.

• دارچین، هل، زیره و پودر فلفل قرمز را به ظرف اضافه کنید و 30 ثانیه آن‌ها را حرارت دهید.

• برنج را به ظرف اضافه کرده، و آن را خوب با مواد داخل ظرف مخلوط کنید، سپس آب سبزی‌جات، لوبیا، گل کلم و قارچ را به آن‌ها اضافه کنید.[خوراک گل کلم با پنیر]

• قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و درب آن را گذاشته و به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی‌که آب آن جذب شود، بگذارید بجوشد.

• سپس حرارت را تا حد امکان کم کرده و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که برنج نرم شود، آن را حرارت دهید.

• چوب دارچین را از درون قابلمه بیرون آورید.

• غذا را در طرف مورد نظر ریخته و روی آن گشنیز و بادام بو داده بریزید و همراه با ماست آن را میل کنید.

کد خبر 107711

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار