همشهری آنلاین - شهره فرجی: آرد،‌ گوشت گوساله، روغن زیتون، رب گوجه فرنگی، سیر و پیاز، برخی از مواد اصلی تشکیل دهنده این خوراک خوشمزه هستند.

آشپزی

مواد لازم برای 4 نفر:

آرد: 4/1 پیمانه

گوشت گوساله:‌ یک کیلو، به شکل مکعب‌های 5 سانتی‌متری تقسیم شود.

روغن زیتون: 4/1 پیمانه

پیاز بزرگ:‌ یک عدد، خلال شود.

رب گوجه فرنگی: ‌نصف پیمانه

آب گوشت:‌ یک پیمانه

پودر آویشن:‌ یک قاشق غذاخوری

هویج بزرگ: ‌سه عدد، درشت خرد شود.

ماکارونی پخته: هنگام سرو

سرکه قرمز: نصف پیمانه

سیر: سه حبه، خرد شود

طرز تهیه:

• ابتدا آرد،‌ نمک،‌فلفل و گوشت را خوب با هم مخلوط کنید.

• سپس یک قاشق از روغن را درون تابه‌، روی حرارت متوسط گرم کنید.

• نیمی از گوشت‌ها را درون روغن به مدت 5- 3 دقیقه یا تا زمانی که قهوه‌ای رنگ شوند، تفت دهید.

• گوشت‌ها را از درون روغن برداشته و درون آرام پز بریزید و این کار را با بقیه گوشت‌ها تکرار کنید.

• حرارت را کم کرده و مابقی روغن را درون تابه بریزید و پیازها را به مدت 2 دقیقه و سپس سیر را یک دقیقه درون روغن تفت دهید.

• رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و یک دقیقه آن را تفت دهید.

• سرکه را به تابه اضافه کنید و تا زمانی که به نصف برسد آن را بجوشانید.

• آب گوشت، آویشن و هویج‌ها را به تابه اضافه کنید و بگذارید آرام بجوشند تا کمی غلیظ شوند.

• سس آماده شده را با قاشق روی گوشت‌ها در آرام‌پز بریزید و با هم مخلوط کنید طوری که تمام قسمت‌های گوشت آغشته به سس شود.

• درب آرام‌پز را ببندید و با حرارت زیاد به مدت 4 ساعت و یا با حرارت کم به مدت 6 ساعت آن را بپزید.

• نمک و فلفل غذا را تنظیم کنید.

• راگوی آماده شده را روی ماکارونی ریخته و تا سرد نشده میل کنید.

کد خبر 107927

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار