همشهری آنلاین - شهره فرجی: املت اسفناج به خاطر وجود اسفناج و تخم‌مرغ سرشار از آهن و پروتئین است پس اگر می‌توانید آن را تهیه کنید.

آشپزی

مواد لازم:

تخم‌مرغ هم‌زده : 3 عدد

اسفناج: یک پیمانه

کره: یک قاشق غذاخوری

نمک: 4/1 قاشق چای‌خوری

فلفل قرمز یا پاپریکا: به مقدار لازم

طرز تهیه:

1- اسفناج‌ها را حدود 18 دقیقه در آب نمک بجوشانید.

2- سپس با فشار دست، آب اضافی آن‌ها را خارج کنید و بعد به صورت درشت خرد کنید.

3- اسفناج‌ها را با تخم‌مرغ‌ها مخلوط کنید و مخلوط را درون تابه بریزید و وقتی کمی سفت شد با یک قاشق به زیر وسط املت بزنید و بگذارید تخم‌مرغ‌ها به قسمت داغ تابه برسند و به صورت یک‌دست بپزند.

4- وقتی املت به رنگ طلایی تیره درآمد از قسمت لبه املت بگیرید وآن را به سمت مرکز تا کنید.

5- املت را تا داغ است درون بشقاب بریزید و آن را میل کنید.

کد خبر 96561

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار