همشهری آنلاین – شهره فرجی: پنکیک سبزی‌جات تابستانی، خوشمزه و سرشار از خاصیت است.

آشنایی با روش تهیه پنکیک سبزی‌جات؛ غذای تابستانی

مواد لازم:

کدوی کوچک: 3 عدد؛ رنده شود.

پیاز رنده: یک پیمانه

سیب‌زمینی کوچک: 2 عدد؛‌ رنده شود

هویج: 2 عدد؛ پوست کنده و رنده شود.

ذرت تازه یا یخ زده: نصف پیمانه

تخم‌مرغ: 4 عدد

آرد: 6 قاشق سوپ‌خوری

نمک: یک و یک چهارم قاشق چای‌خوری

فلفل: یک چهارم قاشق چای‌خوری

پودر ریحان: یک چهارم قاشق چای‌خوری

پودر سیر: نصف قاشق چای‌خوری

پودر پیاز: نصف قاشق چای‌خوری

پنیر چدار رنده شده: نصف پیمانه

روغن برای سرخ کردن

خامه: اختیاری

طرز تهیه:

• درون کاسه بزرگی،تخم‌مرغ‌ها، آرد، چاشنی‌ها و پنیر را خوب با هم مخلوط کنید.

• سبزی‌جات را به محتویات کاسه اضافه کرده و خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

• درون تابه‌ای مقداری روغن را روی حرارت زیاد داغ کنید.

• برای هر کدام از پنکیک‌ها به اندازه نصف پیمانه از مخلوط برداشته و آن‌ها را درون تابه تا زمانی‌ که دور آن‌ها طلایی رنگ شود حرارت داده سپس آن‌ها را برگردانده و طرف دیگر را به مدت 2 دقیقه سرخ کنید.

• هرکدام از پنکیک‌ها را که سرخ شده روی دستمال خشک کن قرار دهید.

• پنکیک‌ها را هم می‌توانید به صورت ساده میل کرده و هم روی آن‌ها خامه ریخته و میل کنید.

 پنکیک سبزی‌جات

http://www.care2.com

کد خبر 220248
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز