همشهری آنلاین: می‌توانید رولت سیب‌زمینی را با سس، ماست چکیده و فلفل دلمه‌ای تزیین کنید.

آشنایی با روش تهیه‌ی رولت سیب‌زمینی

مواد لازم:

سیب‌زمینی: یک کیلوگرم

فلفل دلمه‌ای رنگی برای تزیین: یک عدد

گوشت چرخ‌کرده: 150 گرم

پیاز متوسط: دو عدد

رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری

فلفل دلمه‌ای: یک عدد

روغن، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:

* سیب‌زمینی‌ها را شسته و می‌پزیم، سپس آن‌ها را به صورت پوره درمی‌آوریم.

* پیازها را خلالی سرخ نموده و گوشت چرخ‌کرده را به آن اضافه می‌کنیم، بعد از این که گوشت آب انداخت، رب گوجه‌فرنگی را در تابه می‌ریزیم، فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کرده و به مدت پنج دقیقه با بقیه مواد تفت می‌دهیم.

* در این مرحله پوره سیب‌زمینی را روی کاغذ روغنی به ابعاد 50-20 و به ضخامت نیم سانتی‌متر پهن می‌کنیم.

* روی سیب‌زمینی را یک لایه مخلوط گوشت می‌ریزیم به طوری که تمام سطح آن به یک اندازه پوشیده شود.

* از گوشه، کاغذ روغنی را گرفته و مانند رولت آن را می‌پیچیم و به مدت دو ساعت در یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد، سپس در یک تابه کمی روغن ریخته و رولت را به آرامی در آن گذاشته و سرخ می‌کنیم.

نکته:

* موقع پهن کردن سیب‌زمینی باید دستمان را با آب نیم گرم خیس کنیم تا سیب‌زمینی به دست نچسبد.

رولت سیب‌زمینی

منبع: تبیان

کد خبر 236668

برچسب‌ها