یکشنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۳ - ۰۸:۳۵
۰ نفر

همشهری آنلاین: این سوپ خوشمزه و لعاب‌دار مربوط به منطقه جنوب شرقی ترکیه است.

آشنایی با روش تهیه سوپ ازوگلین (سوپ ترکیه‌ای)

مواد لازم سوپ ازوگلین( برای شش نفر):

دال عدس نصف لیوان، ۹۰ گرم

بلغور گندم یک چهارم لیوان، ۵۰ گرم

پیاز يك عدد کوچک، ۳۰ گرم

آب 7 لیوان، ۱۴۰۰ گرم

نمک یک و نیم قاشق مرباخوری، ۹ گرم

مارگارین یا کره ۴ قاشق غذاخوری،۴۰ گرم

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری، ۲۰ گرم

نعنا خشک یک و نیم لیوان، ۲ گرم

فلفل قرمز نصف قاشق مرباخوری، ۱ گرم

آب لیمو، ۲۰ گرم

طرز تهیه سوپ ازوگلین:

  • پیاز را پوست بگیرید، بشویید و رنده کنید.
  • در یک قابلمه دو قاشق روغن ریخته پیاز را چند دقیقه تفت دهید.
  • عدس و بلغور را پاک کرده، بشویید و در قابلمه بریزید. رب گوجه فرنگی، آب نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
  • بگذارید نیم ساعت ( با زود پز یک ربع ) بپزد. سوپ که غلیظ شد، در یک کاسه بکشید و روی آن را با نعنا تزیین کنید.
  • هنگام سرو کردن این سوپ از لیمو ترش تازه استفاده کنید.

سوپ ازوگلین

ارزش غذایی در یک پرس

انرژی ۱۴۲ کالری

پروتئین ۵ گرم

چربی 5.8 گرم

کربوهیدرات 18.4 گرم

کلسیم ۱۷ میلیگرم

آهن 1.53 میلیگرم

فسفر ۸۹ میلیگرم

روی ۱ میلیگرم

سدیم ۵۲۶ میلیگرم

ویتامین آ ۲۳۱ IU

تیامین 0.8 میلیگرم

ریبوفلاوین 0.06 میلیگرم

نیاسین 0.78 میلیگرم

ویتامین ث ۱ میلیگرم

نکته:

* به جای مارگارین یا کره می‌توانید از روغن مایع استفاده کنید.

کد خبر 276558

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha