همشهری آنلاین - شهره فرجی: این غذا از نظر ارزش تغذیه‌ای، 146 کالری دارد.

پاته بادمجان و زیتون

مواد لازم:

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

پیاز قرمز کوچک: یک عدد، ریز شود.

بادمجان: یک عدد، به قطعات کوچک تقسیم شود.

سیر: دو حبه، ریز شود.

سس سویا: دو قاشق چای‌خوری

گوجه گیلاسی: 12 عدد، کاملا ریز شود.

ریحان: یک مشت

خردل: یک قاشق چای‌خوری

زیتون سیاه: 10 عدد، هسته آن بیرون آورده و ریز کنید.

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

• پیاز را درون تابه‌ای ریخته، با روغن زیتون سرخ کنید.

• حرارت را زیاد کنید و بادمجان‌ها را به تابه اضافه کرده و حدود 10 دقیقه آن‌ها را تفت داده، سپس حرارت را کم کنید.

• سیر، سس سویا و گوجه‌ها را به تابه اضافه کرده و چند ثانیه تفت داده، سپس ریحان، خردل و زیتون‌ها را به ظرف اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر آن‌ها را تفت دهید.

• نمک و فلفل را در حد لازم به ظرف اضافه کنید.

• در صورت تمایل می‌توانید غذا را همراه با نان فرانسوی و سالاد کاهو میل کنید.

www.thedailygreen.com

کد خبر 134193

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار