همشهری آنلاین: بال مرغ سرخ کرده از جمله غذاهایی است که حتی اگر بوی آن هم به مشام شما برسد، اشتهای شما را باز می‌کند. این غذای خوشمزه را بد نیست با سس سیر میل کنید.

آشپزی

ترکیبات اصلی:

کره: ‌2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

پیاز رنده شده:‌ نصف پیمانه

سیر: شش حبه، کاملا ریز شود.

فلفل قرمز، تخم‌‌های آن درآورده و کاملا ریز شود.

آب: نصف پیمانه

رب گوجه فرنگی: ‌یک قاشق غذاخوری

آب و پوست رنده شده یک لیمو

پودر ارگانو: نصف قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به اندازه لازم

بال مرغ: 16 عدد

دستور تهیه:

• در یک ظرف متوسط روی حرارت ملایم، روغن را همراه با کره تا حدی حرارت دهید که کره آب شود.

• ابتدا پیاز را به ظرف اضافه کرده و آن را تفت داده، سپس سیر و فلفل را به پیاز اضافه کنید و یک دقیقه دیگر آن‌ها را سرخ کنید.

• آب، ‌رب گوجه فرنگی، آب و پوست لیمو و پودر ارگانو را به ظرف اضافه کرده و بگذارید با حرارت کم، به مدت 5 دقیقه بجوشند.

• مواد درون تابه را درون دستگاه مخلوط کن، کاملا با هم مخلوط کرده تا نرم و یکدست شوند.

• مخلوط را درون ظرف بزرگتری ریخته و بال‌ها را به آن اضافه کرده و کاملا با مخلوط آغشته کنید و بگذارید بال‌ها یک ساعت درون ظرف بمانند. اگر می‌خواهید بال‌ها مدت بیشتری درون مخلوط خوابانده شوند، ظرف را در یخچال قرار دهید.

•  فر را از پیش روی 400 درجه فارنهایت گرم کنید و درون ظرف پختی که در نظر گرفته‌اید را به طور کامل چرب کنید.

• بال‌ها را از درون مخلوط بیرون آورده و آن‌ها را تکان داده تا اضافات مخلوط درون کاسه بریزد.

•  مخلوط را نگه دارید.

• بال مرغ‌ها را درون ظرف پخت، در فر به مدت 25 دقیقه حرارت داده،‌ سپس آن‌ها را به مواد مخلوط آغشته کنید و 20 دقیقه دیگر یا تا زمانی‌ که کاملا پخته شوند، آن‌ها را حرارت دهید.

• آن‌ها را از فر خارج کرده و تا سرد نشده همراه با سس سیر میل کنید.

کد خبر 108667

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار