پنجشنبه ۱۳ تیر ۱۳۸۷ - ۰۶:۰۸
۰ نفر

تابستان فصل آلبالو - این میوه خوش‌رنگ و طعم - است که نه‌تنها آن را در پخت آلبالوپلو به‌کار می‌برند بلکه از آن به عنوان طعم‌دهنده هم می‌توان در خوراک‌ها استفاده کرد.

آشپزی

 در اینجا آلبالو نقش چاشنی را برای مرغ سرخ شده دارد.

  مواد لازم برای 4 نفر:

- سینه مرغ کوچک؛ 4 عدد (از استخوان جدا شود)
- کره یا مارگارین؛ یک چهارم پیمانه
- نمک و فلفل؛ به میزان لازم

  مواد لازم برای سس:

- آلبالو؛ 300 گرم
- آب آلبالو؛ یک پیمانه
- سرکه؛ نصف پیمانه
- آب و پوست رنده شده یک پرتقال
- آرد ذرت؛ 2 قاشق سوپ‌خوری
- برگ بو؛ یک عدد
- پودر آویشن؛ یک سوم قاشق چای‌خوری
- نمک و فلفل؛ به مقدار لازم

  روش پخت:

1 - تابه نچسبی آماده کنید و کره را در آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. سپس مقداری نمک روی سینه‌های مرغ بپاشید و آنها را به صورت نصف شده داخل کره سرخ کنید. در ظرف را بگذارید تا همزمان با سرخ شدن نیز بپزند.

2 - در قابلمه کوچکی، آب آلبالو، سرکه، آب پرتقال و پوست رنده‌شده پرتقال، برگ بو و پودر آویشن را با هم مخلوط کرده ، روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید. آرد ذرت را کم‌کم به آن اضافه کنید و حرارت دادن را تا زمانی که سس حالت نیمه غلیظ پیدا کند ادامه دهید؛ البته در مدت زمان پخت، مرتب مواد را هم بزنید.

3 - مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید، سپس آلبالوها را پس از هسته‌گیری در سس بریزید و 5 دقیقه حرارت دهید. در پایان سس را روی سینه‌های مرغ بریزید و  پذیرایی کنید.

کد خبر 56758

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز