همشهری آنلاین - شهره فرجی: برای تهیه این غذا، ابتدا سینه مرغ را درون آرد و تخم‌مرغ فرو کرده، سپس در تابه سرخ کنید و در نهایت با کره و سس لیمو میل کنید.

آشپزی

زمان تهیه و پخت: ‌20 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر:

سینه مرغ دو نیم شده: 4 عدد، بدون استخوان

تخم‌مرغ هم زده: یک عدد

آب یک عدد لیموی متوسط

آرد: یک پیمانه

سبزی‌جات خشک معطر: ‌یک قاشق چای‌خوری

کره: یک قاشق غذاخوری

روغن زیتون: ‌یک قاشق غذاخوری

آب مرغ: یک و نیم پیمانه

جعفری تازه: یک قاشق غذاخوری

نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

• درون یک کاسه، نصف آب لیمو را به تخم‌مرغ همزده اضافه کرده، با هم مخلوط کنید.

• در کاسه‌ای دیگر آرد و سبزی‌جات معطر را با هم مخلوط کنید.

• سینه‌های مرغ را ابتدا درون آرد، سپس درون مخلوط تخم‌مرغ و دوباره در آرد بغلطانید.

• هر طرف سینه‌های مرغ را درون کره و روغن زیتون به مدت 4- 3 دقیقه سرخ کرده تا طلایی رنگ شوند.

• آب مرغ و بقیه آب لیمو را به تابه اضافه کنید و درب تابه را گذاشته، بگذارید محتوای درون آن به مدت 8- 6 دقیقه آرام بجوشد.

• قبل از این که تابه را از روی حرارت بردارید جعفری را به آن اضافه کرده و مقدار نمک غذا را نیز تنظیم کنید.

کد خبر 106544

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار