همشهری آنلاین - شهره فرجی: مرغ سرخ کرده، خود به تنهایی دارای طعم مطبوعی است چه برسد به آنکه با سس قارچ هم همراه باشد.

آشپزی

زمان تهیه و آماده سازی: 5 دقیقه

زمان پخت: 15 دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر:

سینه مرغ: 2 عدد

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

پیاز متوسط: یک عدد، خرد شود.

سیر:‌ 2 حبه

آویشن: نصف قاشق چای‌خوری

پودر سبزی‌جات معطر: 2- 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس قارچ:

قارچ: 250 گرم

خامه:‌4/3 پیمانه

سس سویا: یک قاشق غذاخوری

آرد ذرت: ‌یک قاشق غذاخوری

کره: یک قاشق غذاخوری

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

• فر را روی حرارت 450 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.

• هر سینه مرغ را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

• روی  سینه‌های مرغ نمک و فلفل و نیز سبزیجات معطر بپاشید.

• در این میان، در یک تابه،  پیاز را در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

• تکه‌های سینه مرغ را به تابه اضافه کنید و هر طرف آن‌ها را 2- 1 دقیقه سرخ کنید.

• مرغ‌ها را درون یک ظرف آلومینیومی قرار دهید و روی آن پودر آویشن و سیر خرد شده بریزید.

• روی ظرف آلومینیومی را بپوشانید و آن را در فر به مدت 10 دقیقه حرارت دهید.

• در این میان، در یک تابه جداگانه، قارچ‌ها را درون روغن زیتون، همراه با نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.[خورش قارچ و مرغ]

• خامه و سس سویا را به قارچ اضافه کنید و با حرارت کم به پختن ادامه دهید.

• کره و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید و به آرامی آن را وارد مخلوط قارچ کنید.

• سس را به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود حرارت دهید.

کد خبر 106165

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار