همشهری آنلاین: یک نوع غذای ساده با مزه‌ی تند است ولی در صورت دلخواه می‌توان از فلفل کمتری استفاده کرد.

  • مواد لازم:

سینه مرغ چرخ شده 500 گرم

فلفل دلمه‌‌ای خرد شده يك عدد متوسط

سیر خرد شده 4 حبه

برگ گشنیز خرد شده نصف لیوان

فلفل تند کوچک خرد شده 2 عدد

تخم مرغ يك  عدد

مغز نان باگت 1/5 لیوان

پوست لیموی رنده شده 2 قاشق مرباخوری

پیازچه خرد شده 4 قاشق سوپ خوری

نمک به مقدار کافی

روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم

  • طرز تهیه:

سینه مرغ، فلفل ، سیر، برگ گشنیز و خرده‌های نان را به همراه تخم مرغ در غذا ساز بریزید تا به طور کامل مخلوط شود. سپس این مواد را با پیازچه، پوست لیموی رنده شده و نمک مخلوط کنید.

به دستتان کمی آرد بزنید تا مواد مخلوط شده به دستتان نچسبد. سپس کمی از مخلوط برداشته و به شکل دایره درآورید و در روغن سرخ کنید.

برای تهیه سس این غذا ، سس گوجه فرنگی را با آب لیمو، سیر و فلفل قرمز تند به طور کامل مخلوط کنید و بعد از سرخ کردن، موقع سرو غذا کمی از این سس روی پته‌ها بریزید.

با مرغ می‌توان خورش ، سوپ ، کتلت ، قاطی پلو ، غذاهای رژیمی و حتی غذاهای خارجی نیز تهیه کرد.

منبع: تبيان

کد خبر 395615

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار