همشهری آنلاین – شهره فرجی: مرغ با طعم لیمو و شوید را تهیه کرده و با بروکلی سرخ کرده و نان میل کنید.

مرغ با طعم ليمو و شويد
  • مواد لازم:

سینه مرغ متوسط بدون پوست و استخوان: 4 عدد

نمک و فلفل به اندازه دلخواه

روغن زیتون یا کانولا: 3 قاشق چای‌خوری؛ تقسیم شود

پیاز ریز خرد شده: یک چهارم پیمانه

سیر: 3 حبه، ریز خرد شده و له شود

آرد: 2 قاشق چاخوری

شوید خرد شده تازه: 2 قاشق غذاخوری،‌تقسیم شود.

آب لیمو،‌یک قاشق غذاخوریآب مرغ کم نمک،‌ یک پیمانه

  • طرز تهیه:

زمان آماده سازی:‌30 دقیقه

زمان آماده شدن:‌30 دقیقه

هر دو طرف سینه‌های مرغ را نمک و فلفل بپاشید. یک و نیم قاشق چای‌خوری روغن را درون تابه‌ای بزرگ روی حرارت متوسط - بالا بریزید. مرغ را به درون تابه اضافه کنید و حدود سه دقیقه هر طرف آن را یا تا زمانی که قهوه‌ای طلایی رنگ شود حرارت دهید.مرغ را درون یک دیس منتقل کرده و آن را درون یک فویل قرار داده تا کمی نرم شود.

حرارت را رو به متوسط کاهش داده، یک و نیم قاشق چای‌خوری روغن باقی مانده را به قابلمه اضافه کنید. سیر و پیاز را درون قابلمه اضافه کرده و حدود یک دقیقه آن‌ها را هم زده و بپزید. آب مرغ، یک قاشق غذاخوری شوید و آرد و آب لیمو را درون یک پیمانه اندازه گیری خوب با هم ترکیب کرده و به قابلمه اضافه کنید.

سپس آن‌ها را بپزید و هر چند وقت یکبار آن‌ها را هم بزنید و بگذارید حرارت دیده ( به مدت 3 دقیقه) و کمی غلیظ شود.

 مرغ را با هر مقدار آب جمع شده در آن به درون قابلمه برگردانده،‌ حرارت را کم کرده و بگذارید کم کم یا تا حدود 4 دقیقه درون قابلمه حرارت دیده و بپزد.

مرغ را درون سینی مورد نظر منتقل کرده و سس آماده شده در تابه را با نمک و فلفل طعم دار کرده و با قاشق روی مرغ بریزید.

در انتها روی مرغ را با یک قاشق باقیمانده از شوید، تزیین کنید.

منبع: ‌تلگراف

کد خبر 427784

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 6 =