همشهری آنلاین: طعم ترش و شیرین سرکه بالزامیک همراه با سیر و چاشنی ایتالیایی طعم مطبوعی را بوجود می‌آورد. این مرغ را می‌توانید با برش‌های گوجه فرنگی و برش‌های بادمجان کبابی میل کنید.

آشنايي با روش تهيه مرغ بالزاميكي
  • مواد لازم:

سرکه بالزامیک:‌ یک چهارم پیمانه

سیر خرد شده: ‌دو حبه

چاشنی ایتالیایی:‌ یک قاشق غذاخوری

نمک:‌ یک قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری

سینه مرغ بدون پوست و استخوان: 120 گرم

روغن زیتون: یک چهارم پیمانه

  • روش تهیه:
  • زمان آماده سازی: 5 دقیقه
  • زمان تهیه:‌ یک ساعت و 25 دقیقه

درون کاسه‌ای، روغن،‌ سرکه، ‌سیر، چاشنی ایتالیایی و نمک و فلفل را خوب با هم ترکیب کنید.

سپس مرغ را درون ظرف کم عمقی قرار داده و موادی که قرار است درون آن خوابانده شود به ظرف اضافه کرده و درون یخچال حداقل به مدت یک ساعت و حداکثر 12 ساعت قرار دهید. پس از گذشت این مدت، آن را از یخچال بیرون آورده و با یک دستمال آن را خشک کنید.

گریل را روی حرارت متوسط رو به بالا با دمای  165 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.  سپس هر طرف مرغ ‌را به مدت 4 تا 8 دقیقه حرارت دهید.

نکاتی که از قبل باید رعایت شود:

  •  روی موادی که قرار است مرغ درون آن خوابانده شود را بپوشانید. این مواد به مدت سه روز درون یخچال قابل نگه داری است .
  • مرغ را تا مدت 12 ساعت درون مواد می‌توانید بخوابانید.

منبع: تلگراف

کد خبر 427546

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 11 =