همشهری آنلاین - شهره فرجی: این غذا سرشار از پروتئین است و در مدت ۴۵ دقیقه آماده می‌شود.در صورت در دسترس نبودن لوبیای سیاه می‌توانید لوبیای قرمز را جایگزین کنید.

  • مواد لازم:

هويج درشت خرد شده، كرفس و پياز و فلفل دلمه‌اي خرد شده: ‌سه پيمانه

سير له شده: 4 حبه

روغن كانولا: يك قاشق غذاخوري

لوبياي سياه: نيم كيلوگرم، پخته شود

گوجه فرنگي:‌ نيم كيلوگرم، خرد شود

سس گوجه فرنگي:‌ نيم كيلوگرم

آب گوشت كم نمك: يك پيمانه

پودر چيلي يا پودر زيره: 2 قاشق غذاخوري

نعناي خشك: ‌يك قاشق چاي‌خوري

پودر فلفل سياه يا قرمز : نصف قاشق چاي‌خوري

پيازچه خرد شده،‌ پياز خرد شده،جعفري خرد شده تازه، گشنيز خرد شده تازه،گوجه فرنگي خرد شده: اختياري

گوشت چرخ كرده: 100 گرم

  • روش تهيه:

زمان تهيه: 25 دقيقه

زمان آماده‌سازي: 45 دقيقه

درون يك تابه، گوشت چرخ كرده، سبزي‌جات و سير را در روغن داغ با حرارت متوسط به بالا حرارت داده تا گوشت قهوه‌اي رنگ و سبزي‌جات نرم شوند و با استفاده از يك قاشق چوبي زماني‌ كه گوشت‌ها در حال پخت هستند آن‌ها را به قطعات ريزتري درآوريد. لوبيا، گوجه فرنگي، سس گوجه فرنگي، آب گوشت، 2 قاشق غذاخوري پودر چيلي، نعنا خشك و فلفل سياه را با هم مخلوط كرده و به ظرف اضافه كنيد.

مخلوط فوق را روي حرارت كم جوش آورده و درب ظرف را گذاشته و بگذاريد به مدت 20 دقيقه بجوشد. البته فراموش نشود هر چند وقت يك بار آن را هم بزنيد.

چيلي را درون كاسه‌هاي از پيش آماده كرده بريزيد و در صورت تمايل، غذاي آماده شده را با پيازچه، پياز اضافي،‌ جعفري، گشنيز، گوجه فرنگي تازه ميل كنيد و روي آن پودر زيره بريزيد.

منبع: ‌تلگراف

کد خبر 420831

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 0 =