همشهری آنلاین - شهره فرجی: نخودهای پفکی را می‌توانید هم به صورت پیش غذا و هم بر روی سالاد یا سوپ استفاده کنید. برای تهیه آن نخود پخته و آبکش شده را با چاشنی‌های مورد نظر مخلوط کرده و آن‌ها را درون فر قرار داده تا پف کرده و طلایی – قهوه‌ای رنگ شوند.

نخود پفكي
  • مواد لازم برای 4 نفر:‌

نخود:‌2 پیمانه، ‌پخته و آبکش شود

آب لیموی تازه:‌یک قاشق غذاخوری

پودر چیلی یا پاپریکای دودی: یک قاشق چای‌خوری

پودر سیر: یک دوم قاشق چای‌خوری

  • زمان تهیه: 5 دقیقه
  • زمان پخت:‌50 دقیقه
  • طرز تهیه:

فر را روی دمای 450 درجه از قبل گرم کنید و داخل ظرف مخصوص پخت را کاغذ مخصوص قرار دهید.

نخودها را درون کیسه و یا کاسه‌ای قرار داده،‌ چاشنی‌های لازم را به آن‌ها اضافه کرده و خوب آن‌ها را آغشته کنید.

نخودها را به ظرف مخصوص پخت اضافه کرده و آن‌ها را تا زمانی که قهوه‌ای طلایی رنگ شوند – حدود 50 دقیقه – حرارت داده و در این فاصله هر 15 دقیقه یکبار آن‌ها را هم بزنید.

ucdintegrativemedicine.com

کد خبر 427912

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =